Ziraat Bankası telefon numaramı nasıl güncellerim?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası telefon numaramı nasıl güncellerim?
  2. Ziraat Bankası kart doğrulama nasıl yapılır?
  3. Ziraat Bankası'nda hesabım olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  4. E devlet bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?
  5. E devlet telefon numarası doğrulama nasıl yapılır?

Ziraat Bankası telefon numaramı nasıl güncellerim?

ATM'den Numara Güncelleme: Ziraat bankası Atmlerine giderek banka kartı ile hesabınıza giriş yapmalısınız. Atm'de karşınıza çıkan değişiklik talimatlarını takip ederek yeni numaranızı ekleyebilir ve böylece numaranızı güncelleyebilir.

Ziraat Bankası kart doğrulama nasıl yapılır?

08- 0850 258 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi aradığınızda sizden kart şifresi /telefon bankacılığı şifresi ve Ziraat Onay/ SMS şifresi ile kendinizi doğrulamanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası'nda hesabım olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Hesap sorgulama işlemini 3 farklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz: Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir.

E devlet bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?

e-Devlet Kapısı'ndaki “Kimlik Bilgilerim” kısmında yer alan bilgilerinizde herhangi bir hata var ise açılan sayfadaki “Bilgilerimi Yenile” butonundan Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sistemlerindeki bilgilerinizle e-Devlet Kapısındaki bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

E devlet telefon numarası doğrulama nasıl yapılır?

Şifre ile giriş yapınız. Kullanıcı menüsünden “İletişim Seçeneklerim”i tıklayınız. Cep telefonu ve e-posta kayıtlı değil ise, ilgili kısımlara cep telefonu numarası ve e-posta adresinizi yazınız. Bir sonraki ekranda güvenlik için doğrulama tipi seçilerek kimlik bilgilerinizi yazınız.