AnTuTu testi nedir?

İçindekiler:

  1. AnTuTu testi nedir?
  2. AnTuTu testi nedir ne işe yarar?
  3. AnTuTu puanı v nedir?
  4. Benchmark yapmak ne demek?

AnTuTu testi nedir?

AnTuTu, Android telefon ve tabletlerin, UX yani kullanıcı deneyimini, RAM'i, işlemci hızını, 3D ve 2D grafik performansını ve depolama alanı bir teste tabii tutuyor ve bu testi puan üzerinden kullanıcılara sunuyor. AnTuTu puanı, kullanıcıların Android telefon veya tablet seçiminde çoğu zaman büyük rol oynayabiliyor.

AnTuTu testi nedir ne işe yarar?

Uzmanlar tarafından takdir edilen AnTuTu, bir akıllı telefonun performansını birkaç test kullanarak hesaplayacak ücretsiz bir uygulamadır. Ayrıca en güçlü akıllı telefonları sıralamak için de sıklıkla kullanılır.

AnTuTu puanı v nedir?

AnTuTu Puanı; Akıllı telefonların birbirlerini genel, grafik ve oyun performanslarını kıyaslamanızı sağlayan ve akıllı telefonlara yüklenerek baz puanlar elde edilen bir kıyaslama aracıdır.

Benchmark yapmak ne demek?

Benchmarking, bir işletmenin rekabet gücünü arttırmak ve performansını daha başarılı kılmak için başka işletmelerin işleyiş yöntemlerini incelemektir. Sektördeki diğer işletmelerin iş yapma teknikleri incelenir, teknikleri kıyaslanır ve bu değerlendirmeler neticesinde kişi kendi işletmesinde bunları uygular.