Muhammed Şahin eşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Muhammed Şahin eşi kimdir?
  2. Muhammed Şahin hoca kimdir?
  3. Özel üniversite rektörü kim atar?
  4. MEF Üniversitesi sahibi kim?
  5. Dekan kim tarafından atanır?
  6. Arıkanlı Holding ne iş yapar?
  7. Bölüm Başkanı dekan mıdır?
  8. Melih Bulu hangi üniversitede?

Muhammed Şahin eşi kimdir?

Muhammed Şahin, Tekstil Tasarımcısı Neşe Şahin ile evlidir. 2002 yılında doğmuş olan Efe isimli oğlu ve 2009 yılında doğmuş olan Defne isimli bir kızı vardır. Muhammed Şahin, MEF Üniversitesinin kurucu rektörüdür ve Mart 2013'ten beri bu görevdedir.

Muhammed Şahin hoca kimdir?

Muhammed Şahin, (d. 1965 Pazar, Rize,Türkiye), Türk mühendis, akademisyen ve eski İstanbul Teknik Üniversitesi rektörü. ... 2008-2012 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlüğü görevini yerine getirmiştir. Mart 2013'te MEF Üniversitesi Rektörü olarak atanmıştır.

Özel üniversite rektörü kim atar?

Belirlenen rektör adaylarından Yükseköğretim Kurulunun seçeceği üç aday atanmak üzere Cumhurbaşkanı'na sunulur. Cumhurbaşkanı bu üç adaydan birini rektör olarak atar. Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü tüzel kişiliğini temsil eden rektörlerin görev süresi dört yıldır.

MEF Üniversitesi sahibi kim?

1941 yılında Yozgat'ın Salur köyünde doğdu.

Dekan kim tarafından atanır?

MADDE 8. a) Atanması: (Değişik:RG-4/1/1994-21808) Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan dekan, rektörün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör arasından Yükseköğretim Kurulunca üç yıl süre ile seçilir ve normal usul ile atanır.

Arıkanlı Holding ne iş yapar?

Kırk yılı aşkın sürede eğitim, taşıma, sigortacılık, inşaat-mermercilik, enerji, medya-yayıncılık, turizm-sağlık, organik tarım ve şarapçılık alanlarındaki yatırımlarıyla uzmanlaşan Arıkanlı Holding, bugün 7 şirketi kapsayan yatırımlar zincirinin odağında yer alıyor.

Bölüm Başkanı dekan mıdır?

Bir bölümlü fakültelerde dekan aynı zamanda bölüm başkanıdır. Bölüm başkanı bölümdeki öğretim üyelerinden iki kişiyi üç yıl için başkan yardımcısı olarak atayabilir. Bölüm başkanı gerekli gördüğünde yardımcılarını değiştirebilir. Bölüm başkanının görevi sona erdiğinde yardımcılarının görevleri de sona erer.

Melih Bulu hangi üniversitede?

Boğaziçi Üniversitesi2003 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ1992ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİBoğaziçi Üniversitesi Melih Bulu/Üniversite