KYK burs kredi ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. KYK burs kredi ne zaman yatacak?
  2. Burslar ne zaman yatacak 2021 Nisan?
  3. KYK kredi borcu nasıl ödenir?
  4. Burslar ne zaman bitiyor?
  5. Ağustos ayı KYK bursları ne zaman yatacak?
  6. Üniversite bursu ne zaman biter?
  7. KYK Burs neden kesilir?

KYK burs kredi ne zaman yatacak?

T.C kimlik numarasının son rakamına göre ödenen burs ve krediler, 10 Ocak tarihinde tamamlanacak. Burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerden kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak'ta ödemelerini alabilecek.

Burslar ne zaman yatacak 2021 Nisan?

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Nisan, “2” olanlar 7 Nisan, “4” olanlar 8 Nisan, “6” olanlar 9 Nisan, “8” olanlar 10 Nisan'da ödemelerini alabilecek.

KYK kredi borcu nasıl ödenir?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Burslar ne zaman bitiyor?

KYK bursu veya KYK kredisi alan öğrenciler ilgili bölümün normal eğitim süresini tamamladıkları senenin Haziran ayında son ödemelerini alırlar. Özetle KYK burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ekim ayında başlar, haziran ayında burs ve kredi ödemesi sona erer.

Ağustos ayı KYK bursları ne zaman yatacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 – 10 Ağustos tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

Üniversite bursu ne zaman biter?

Son sınıf öğrencilerine burs/kredi ödemeleri haziran ayında sona erer.

KYK Burs neden kesilir?

Bursun kesilmesinde yıl sonu ortalaması dikkate alınmaktadır. Not ortalaması 100'lük sistemde 53.33'ün altında olan öğrencilerin bursu kesilir. ... Bir öğrencinin disiplin suçu işlemesi ve bunu tekrarlaması sonrasında okul ile ilişiği kesildiği durumlarda KYK bursu da kesilmektedir.