Instagramda neden sürekli akış Yenilenemedi diyor?

İçindekiler:

  1. Instagramda neden sürekli akış Yenilenemedi diyor?
  2. Instagram kısıtlaması nasıl kaldırılır?
  3. Instagram Oops An error occurred hatası nedir?
  4. Instagramda spam yediğimizi nasıl anlarız?

Instagramda neden sürekli akış Yenilenemedi diyor?

İnstgram üzerimde akış yenilemedi hatasını almanızın en büyük sebeplerinden biri son yapılan hatalı güncellemeler ile meydana gelmesinidir. Dünya üzerinden bir çok kişinin yaşadığı akış yenilemesi hatası genelde facebook ve İnstagram hesapları bir birine bağlı ise daha çok görünmesidir.

Instagram kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Kısıtlama engelinin kaldırılması ile karşılaşıldığında ilk yapılması gereken Instagram üzerinden bizimle paylaş içeriğine başvurmaktır. Bu başvuru ile yönetici gerekli incelemeleri yapacaktır. Bu şekilde sorun çözülebilir. Eğer çözülmez ise ikinci yöntem takip limiti takılma engelini kaldırmaktır.

Instagram Oops An error occurred hatası nedir?

oops an error occurred hatasını mobil veriden alıyorsanız Wi-fi'ye, kablosuzdan alıyorsanız mobil bağlantınıza geçiş yapıp deneyin, basit ama etkili bir çözümdür. İnstagram'ı bilgisayardan kullanmayı deneyin. Eğer işe yararsa telefonunuzun güncel olmaması veya programın geçici sorunundan kaynaklanıyordur.

Instagramda spam yediğimizi nasıl anlarız?

Resmi olarak açıklanmış bilgiler üzerinden bir sayı vermemiz mümkün değil fakat aşırı derecede üst üste beğeniler yapmanız, ardı ardına sürekli yorumlar göndermeniz, bir anda çok fazla kullanıcıyı takip etmeniz, takip listenizde yer almayan kullanıcılara çok sayıda mesajlar göndermeniz gibi kullanımlar spam kullanım ...