VTS uzantılı dosya nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. VTS uzantılı dosya nasıl açılır?
  2. VTS dosyası nedir?
  3. Video_ts Bup ne demek?
  4. VOB dosyası ne demek?
  5. Laptop DVD Nasıl Açılır?

VTS uzantılı dosya nasıl açılır?

VTS dosyalarını açmanız gerektiğinde, dosyayı çift tıklatarak başlatın....Windows Bilgisayarında:
  1. Dosya simgesini sağ tıklayın.
  2. Açılır menüden "Özellikler" i seçin.
  3. "Dosya Türü" altında listelenen dosya türünü bulun.

VTS dosyası nedir?

Intel VTune Program Performance Monitor Project dosyaları ilk olarak Intel Corporation tarafından Intel VTune yazılım uygulaması için geliştirilmiştir. Verilerimiz VTS dosyalarının, Windows 10 platformu kullanan ve China ülkesinden bilgisayar kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanıldığını gösterir.

Video_ts Bup ne demek?

BUP dosyaları, çeşitli bilgisayar uygulamaları tarafından oluşturulan ve bilgisayarda saklanan yedekleme dosyalarıdır. Bu dosyalar genellikle DVD dosyalarından bilgisayara DVD'deki içeriklerin bir yedek imajını oluşturmak için imaj yedekleme dosyaları olarak oluşturulur.

VOB dosyası ne demek?

VOB Dosyası Nedir? Vue Objects adlı 3B modeller, . ... VOB dosya uzantısına sahip durumda olan bir dosya büyük ihtimalle hem video hem de ses verisinin beraberinde altyazılar ve menüler gibi filmle alakalı olan pek çok farklı içerikleri de içerebilen nitelikte bir DVD Video Nesnesi dosyası olma özelliğine sahiptirler.

Laptop DVD Nasıl Açılır?

Oynatmak istediğiniz diski sürücüye takın. Genellikle, disk otomatik olarak yürütülmeye başlayacaktır. Disk oynatılmazsa veya zaten takılı olan bir diski oynatmak istiyorsanız, Windows Media Player'ı açıp Player Kitaplığı'ndaki gezinti bölmesinden disk adını seçin. DVD taktıysanız bir DVD başlığı veya bölüm adı seçin.