Colgate Optic White nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Colgate Optic White nasıl kullanılır?
  2. Colgate Optik White nedir?
  3. Colgate Optic White aktif kömür ne işe yarar?
  4. Colgate kömürlü diş macunu zararlı mı?
  5. Colgate Diş kalemi nasıl kullanılır?
  6. Diş Beyazlatma Kalemi işe yarıyor mu?
  7. White Pen Diş Beyazlatma Kalemi nasıl kullanılır?
  8. Colgate Diş macununda alkol var mı?
  9. Colgate Ağız bakım suyu alkollü mü?

Colgate Optic White nasıl kullanılır?

Diş beyazlatma kalemini kullanmadan önce dişlerinizi güzelce fırçalamalısınız. Ardından diş ipi kullanarak dişlerinizi temizlemelisiniz. Şimdi diş beyazlatma kaleminizi kullanabilir, kalemin içerisinde yer alan sıvıyı dişlerinize ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz.

Colgate Optik White nedir?

Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml. Colgate Optic White* Parıldayan Beyazlık Diş Macunu içerdiği mikro-kristaller ile lekeleri güvenle giderir ve tartar oluşumunu engeller. 1 haftada 1 ton daha beyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı olur.

Colgate Optic White aktif kömür ne işe yarar?

2) Aktif kömürlü diş macunları, asidik plağı yok eder ve nefesi tazeler. Bu tür bir diş macunuyla dişinizi fırçalamak ağzınızın pH derecesini yükseltir. Çünkü kömür asidik elementlere bağlanır, ve böylece bunların vücuttan atılma oranları artar.

Colgate kömürlü diş macunu zararlı mı?

Kömür parçacıkları diş etine takılabilir ve diş etini tahriş edebilir. Giderek daha popüler olan bu macunlar genellikle florür içermezler. Dişleri beyazlattıklarına dair bilimsel hiçbir kanıt yoktur. Aşındırıcı etkileri (RDA indeksi) yüksek olduğu için dişlere zarar verme potansiyelleri vardır.

Colgate Diş kalemi nasıl kullanılır?

Diş beyazlatma kalemi kullanımı nasıldır?
  1. İlk iş dişlerinizi güzelce fırçalayın.
  2. Ikinci adım olarak diş ipi ile dişlerinizin arasında kalanları temizleyin.
  3. Üçüncü adımda ise diş kaleminizi kullanın. ...
  4. Sonrasında talimatlara göre bekleyin ve yıkayın.
  5. Diş beyazlatma kalemini haftada iki kereden fazla kullanmamak gerekir.
Daha fazla öğe...

Diş Beyazlatma Kalemi işe yarıyor mu?

Diş beyazlatma kalemini talimatlarda belirtildiği şekilde kullandığınız sürece, diş ve diş etleriniz için tamamen güvenlidir. Ancak, ürünün içeriğine göre; diş beyazlatma kaleminin çok fazla kullanılması diş yapısına zarar verebilir ve diş hassasiyeti yaşamanıza neden olabilir.

White Pen Diş Beyazlatma Kalemi nasıl kullanılır?

-İçinde yer alan beyazlatma jelini dişlerinizi temizledikten sonra lekelerin yer aldığı bölgelere sürmeniz yeterli. 15 dakika sonra bembeyaz bir gülüşe kavuşmanıza destek olacaktır. -Kullandıktan 15 dakika sonrasından itibaren yeme ve içmeye, gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

Colgate Diş macununda alkol var mı?

Colgate Optik Beyaz Ağız Bakım Suyu alkol içerir mi? Colgate Ağız Bakım Sularının tamamı alkolsüzdür.

Colgate Ağız bakım suyu alkollü mü?

* %64'e kadar daha sağlıklı diş etleri sağlar. * Çürük oluşumunu engellemeye yardımcı olur. * Colgate® Plax® Buz Serinliği uzun süreli ferahlık sağlar, bakteri plağına karşı savaşır* ve bakteri plağının zararlı etkilerini azaltmak için 24 saat boyunca koruma kalkanı oluşturur. Alkol içermez.