15 Temmuz'da Avrasya ucretsiz mi?

İçindekiler:

  1. 15 Temmuz'da Avrasya ucretsiz mi?
  2. 15 Temmuz Köprüsü kapalı mı?
  3. Bayramda 15 Temmuz Köprüsü ücretli mi?
  4. Avrasya ihlal nasıl ödenir?
  5. Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi?
  6. HGS OGS ne zaman ücretsiz?
  7. 15 Temmuz Köprüsü geçiş kaç para?
  8. Boğaziçi köprüsü neden kapalı?
  9. Osman Gazi Köprüsü bedava mı?
  10. HGS geçişlerini nasıl görebilirim?

15 Temmuz'da Avrasya ucretsiz mi?

AKP iktidarından önce yapılan 15 Temmuz ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Ankara İstanbul otoyoluna bayramda para ödenmeyecek. AKP iktidarı döneminde yaptırılan Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü ile Avrasya Tüneli, Niğde Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise paralı olacak.

15 Temmuz Köprüsü kapalı mı?

Trafik. D 100 Karayolu'nun üzerinden geçtiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa ve Asya arasında sabit bağlantı olarak hem Türkiye hem de İstanbul ulaşım ağının çok önemli bir halkasıdır. ... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1978'den beri yaya trafiğine kapalıdır.

Bayramda 15 Temmuz Köprüsü ücretli mi?

Kurban Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak. Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Başkentray ve Marmaray seferlerinden ücretsiz faydalanılabilecek.

Avrasya ihlal nasıl ödenir?

İhlalli geçiş ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınız üzerinden veya kredi kartınız vasıtasıyla anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi?

BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLAN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR Açıklamada şu ifadelere yer verildi; YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılarak işletmeye açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu ve Ankara Niğde Otoyolundan geçişler ücretlidir.

HGS OGS ne zaman ücretsiz?

HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

15 Temmuz Köprüsü geçiş kaç para?

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde geçiş ücreti yüzde 26'lık zamla 13.25 liraya yükseldi. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ise 117.9 liradan 147.5 liraya çıktı.

Boğaziçi köprüsü neden kapalı?

Bugün 42. N Kolay İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı. Saat 09.00'da yapılacak maraton nedeniyle saat 07.00'den itibaren köprü Anadolu- Avrupa, Avrupa-Anadolu geçişine kapatıldı. Metrobüs kullanacak vatandaşlar ise meraklandı.

Osman Gazi Köprüsü bedava mı?

Buna göre bayram boyuncaYavuz Sultan Selim ve Osmangazi gibi "yap işlet devret" kapsamındaki köprüler ve otoyollar hariç, diğer köprü ve otoyollar ise ücretsiz olacak. Ücretsiz olacak 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nde 1.sınıf araçlar için 13.25 TL geçiş ücreti uygulanıyor.

HGS geçişlerini nasıl görebilirim?

60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.