Frapan giyim tarzı ne demek?

İçindekiler:

  1. Frapan giyim tarzı ne demek?
  2. Fransızca frapan ne demek?
  3. Frapan elbise ne demek?
  4. Frapan Design ne demek?
  5. Janti argoda ne demek?
  6. Janti kanka ne demek?
  7. Avangart ne anlama gelir?
  8. Vamp kadın ne demek?

Frapan giyim tarzı ne demek?

Frapan sözcüğü; dikkat çeken, göze batan kimseler için kullanılır, ayrıca gösterişli, şaşalı kıyafetler için de “fazla frapan” denilmektedir. Ekstra süslü aşırıya kaçan tarzlar için de bu kelime kullanılır.

Fransızca frapan ne demek?

Zira “frapan” kelimesi, Frenk dilinde “vurmak, çarpmak, darbe indirmek” anlamındaki “frapper” fiilinden geliyor. “Frapan” da tam olarak “çarpıcı“, “vurucu” şeyleri ifade ediyor.

Frapan elbise ne demek?

(Fr. frappant) Göze çarpan, göz alıcı, çarpıcı: “Frapan bir elbise.”

Frapan Design ne demek?

Dikkat çekici, göz alıcı ve hatta abartılı süslerle bezenmiş olan giyim tarzı frapan giyim olarak bilinmektedir.

Janti argoda ne demek?

Janti kelimesinin anlamı 'beyefendi' ve 'klas' anlamlarına gelmektedir. Diğer yandan ahlaklı ve oturma kalkmayı iyi bilen kişi anlamına da gelebilmektedir. Saygılı, elit ve nerede ne yapması gerektiği bilen kişi olduğu da söylenebilir.

Janti kanka ne demek?

Kibar, anlayışlı, düşünceli anlamlarına gelir. Bunun yanı sıra bakımlı, şık giyinen erkekler için de “Janti” kelimesi kullanılır. Kısaca janti hal ve hareketler açısından, nazik, kibar, düşünceli ve efendi olan anlamlarına gelmektedir.

Avangart ne anlama gelir?

Avangart (Fransızca: avant-garde), Fransızca askeri bir terim olan öncü birlik sözcüğünden gelir. Gerek Fransızcada gerek diğer dillerde kültür, sanat ve politika ile bağlantılı olarak, "yenilikçi" kişiler veya "deneysel" işler anlamına gelir.

Vamp kadın ne demek?

Vamp kelimesi çekici, alımlı ve seksi kadın tanımlası için kullanılır. Seksi giyim tarzını düşündüğümüzde ilk akla gelen şey elbette deri parçalar! Deri taytlar, dar kesim deri etekler ve uzun deri çizmeler bu tarzın vazgeçilmezidir.