Free PDF Reader nedir?

İçindekiler:

  1. Free PDF Reader nedir?
  2. PDF programı nedir?
  3. Adobe Reader PDF nasıl kullanılır?
  4. PDF açılmıyorsa ne yapmalıyız?
  5. PDF nasıl atılır?
  6. Telefonda PDF dosyaları nerede?

Free PDF Reader nedir?

Ücretsiz PDF okuyucu PDF dosyalarını görüntülemenizi sağlar. Birçok insan PDF'ye bakmak için bir web tarayıcısı kullanmak zorundadır, ancak bu araçla PDF dosyalarınıza bir web tarayıcısı olmadan ve pahalı yazılım kullanmadan bakabilirsiniz. Bu araç ayrıca PDF içeriğinizi Microsoft Doc'a dönüştürecektir.

PDF programı nedir?

PDF (Portable Document Format; Taşınabilir Belge Biçimi), platformlar arası taşınabilir ve yazdırılabilir belgeler oluşturmak amacıyla üretilmiş sayısal bir dosya biçimidir. ... Bundan sonra kullandığınız bütün programlardan pdf olarak çıktı alabilirsiniz. Yani bu işlem tam olarak elektronik ortamda çıktı almaktır.

Adobe Reader PDF nasıl kullanılır?

Adobe Reader ile aklınıza gelebilecek her türden PDF dosyasını görüntüleyebiliyorsunuz. Tabi bunun için öncelikle açmanız gerekiyor. Adobe Reader'ı bilgisayarınıza indirip açtıktan sonra karşınıza çıkan ekranda "Aç" butonuna tıklayarak bilgisayarınızdaki PDF dosyalarını açabiliyorsunuz.

PDF açılmıyorsa ne yapmalıyız?

En son güncellemeleri yüklemek sorunu çözebilir.
  1. Acrobat Reader DC veya Acrobat DC'yi başlatın.
  2. Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin.
  3. Güncelleyici iletişim kutusu ortaya çıkarsa Evet'e tıklayın. Güncelleme otomatik olarak yüklenir.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

PDF nasıl atılır?

Belgeyi göndermek istediğiniz kişi ile sohbet bölümünü açın. Cihazınıza göre Android ya da iOS fark etmeksizin medya gönderme seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan pencerede “Belge Paylaş” şıkkına tıklayın. Bu sayede iCloud, Google Drive, Microsoft OneDrive ya da Dropbox üzerinden belgeyi seçin.

Telefonda PDF dosyaları nerede?

  1. Dosyalar > Kategoriler > İndirilenler ve favoriler bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
  2. Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Yerel > Dahili depolama birimi bölümüne gidin. İndirilenler klasörünü bulun ve ardından tarayıcı düğmesine dokunun.