Misilleme yapmak nedir?

İçindekiler:

  1. Misilleme yapmak nedir?
  2. Barış içinde abluka ne demek?
  3. Metin2 misilleme nedir?
  4. Katmerlenir ne demek türkçe?
  5. Misliyle ne demek TDK?
  6. Abluka altına almak ne demek?
  7. Misilleme ne ise yarar?
  8. Metin2 güçlendirme kitapları ne işe yarar?
  9. Katmerlenme ne demek edebiyat?

Misilleme yapmak nedir?

Misilleme TDK Sözlük Anlamı Nedir? Misilleme kelimesi için Türk Dil Kurumu sözlük anlamı, 'Kısasa kısas' karşılığı çıkıyor. Yani herhangi bir olay karşısında yapılan bir duruma karşılık vermek şeklinde ifade etmek mümkün. Bu durum daha çok kötü bir olay gerçekleştiği vakit verilen karşılık olarak öne çıkmaktadır.

Barış içinde abluka ne demek?

Barış içinde abluka ne demek? Klasik anlamı içinde abluka, bir devletin veya devletler grubunun başka bir devletin deniz sınırlarından veya belirli bir bölgesinden giriş-çıkışın engellenmesi amacıyla o devleti izole etmesidir.

Metin2 misilleme nedir?

Misilleme Becerileri Kılıç çevirme tahribatını azaltır. Suikast tahribatını azaltır. Parmak darbesi tahribatını azaltır. Ejderha atışı tahribatını azaltır.

Katmerlenir ne demek türkçe?

Katmerlenir ne demek TDK? Cevap: Kat kat duruma gelmek, çok katlı olmak ve katmerli bir hal almak demektir.

Misliyle ne demek TDK?

Misliyle kelimesi kullanıldığı yere göre iki farklı anlama gelir. Bu kelimenin ilk anlamı, aynı şekilde, aynı orandadır. Sayılarla birlikte kullanıldığında ise katı anlamına gelir.

Abluka altına almak ne demek?

Ablukaya almak: Abluka altında bulundurmak, etrafla temas ve ilgisini kesmek: Polisler etrâfı ablukaya almışlardı (Ömer Seyfeddin).

Misilleme ne ise yarar?

Misilleme Becerileri Kılıç çevirme tahribatını azaltır. Suikast tahribatını azaltır. Parmak darbesi tahribatını azaltır. Ejderha atışı tahribatını azaltır.

Metin2 güçlendirme kitapları ne işe yarar?

9 beceri arasından seçtiğiniz 1 beceriyi %20 güçlendirirsiniz. Skillerinden Birini Seçebilir ve Seçtiğiniz Skili %20 e kadar güçlendirebilirsiniz. Misilleme becerisinin üstesinden gelmeden bu kitabı kullanamazsınız.

Katmerlenme ne demek edebiyat?

Fazlasıyle artmak, kat kat artmak.