İSMEK kursları hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. İSMEK kursları hangi bölümler var?
  2. İSMEK kursları online mı?
  3. İSMEK kursları uzaktan eğitim mi?
  4. İSMEK uzaktan eğitim hangi branşlar var?

İSMEK kursları hangi bölümler var?

Yeni bir meslek edinmeyi amaçlayan veya mesleğinde sürekli gelişimi hedefleyenler için çeşitli eğitimlerin yer aldığı bu dalda; Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Mesleki Teknik Eğitim, Moda Tasarımı ve Tekstil ...

İSMEK kursları online mı?

İSMEK uzaktan eğitim programlarına dahil olmak ve programlardan faydalanmak isteyenlerin online kayıt yaptırmaları gerekiyor. Senkron (canlı-interaktif) eğitimlere devam eden ve online sınav yapılarak ön şartları sağlayan öğrenciler, derslere interaktif olarak davet ediliyor.

İSMEK kursları uzaktan eğitim mi?

Bugüne kadar 3 buçuk milyona yakın kişiye eğitim veren İSMEK, uzaktan eğitim sistemi ile daha fazla kişinin eğitimde öncelikli tercihi olacak.

İSMEK uzaktan eğitim hangi branşlar var?

Daha fazla kişiye İSMEK eğitimlerinden faydalanma imkânı sunacak İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezi bilişim, grafik muhasebe vb. alanlarda ekran eğitimleri; yabancı dil eğitimleri ile spor, mutfak sanatları, el sanatları vb. alanlarda ise uygulamalı eğitimler verecek.