AVM'lerde yemek alınıyor mu?

İçindekiler:

  1. AVM'lerde yemek alınıyor mu?
  2. AVM oturma yerleri açık mı?
  3. AVM yemek yerleri kaça kadar açık?
  4. Restaurant yemek yemek yasak mı?
  5. AVM'ler saat kaç ta açılıyor?
  6. Gel-al servis ne demek?
  7. Avmler kaçta açılıp kaçta kapanacak?
  8. Restoranlar paket servis yapabilir mi?
  9. AVM'ler Ne Zaman Açılıyor 2021?
  10. Gel-al servis var mı?
  11. Paket servis Ne zamana kadar?
  12. Hafta sonu Avm'ler açık mı?
  13. Yemek siparişleri kaça kadar?
  14. Tam kapanmada paket servis kaça kadar?

AVM'lerde yemek alınıyor mu?

Kafeler kapalı, AVM'ler açık Yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek.

AVM oturma yerleri açık mı?

AVM'ler kaça kadar açık? ·Alışveriş merkezleri (AVM) ise; hafta içi 10.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek olup, hafta sonları kapalı olacaktır.

AVM yemek yerleri kaça kadar açık?

3.7- Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00-24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir.

Restaurant yemek yemek yasak mı?

Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yemeiiçme yerleri 10:00 ila 20:00 saatleri arasında sadece paket servis veya geli al hizmeti verecek şekilde açık olabilecektir. ... Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00 i20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

AVM'ler saat kaç ta açılıyor?

Genelgeye göre AVM çalışma saatleri, Pazar günleri hariç 07.00 ile 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Gel-al servis ne demek?

gelal, kargoları aynı yöne giden güvenilir taşımacılarla buluşturan yeni nesil bir uygulamadır. Kargo ücretini saniyeler içinde öğrenebilir, taşımacıyı kapına kadar çağırabilirsin. Kargon hiç beklemeden yola çıkar ve başka şehirdeki alıcısına bile birkaç saatte ulaşır.

Avmler kaçta açılıp kaçta kapanacak?

Genelgeye göre AVM çalışma saatleri, Pazar günleri hariç 07.00 ile 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Restoranlar paket servis yapabilir mi?

Lokanta, restoran, kafeterya, pastane, tatlıcı gibi yeme-içme yerleri cumartesi ve pazar günleri sadece paket servisi yapıyor. Lokanta ve kafeler, diğer günler ise renk ayrımı olmaksızın %50 kapasite şekilde Ramazan ayına kadar açık olacak.

AVM'ler Ne Zaman Açılıyor 2021?

İçişleri Bakanlığı, kafa karışıklığını engellemek amacıyla 17 Mayıs 2021 sabah 05.00'ten itibaren uygulanacak kademeli normalleşme tedbirlerine ilişkin genelgeyi açıkladı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kademeli normalleşme genelgesine göre AVM'ler tekrar açıldı.

Gel-al servis var mı?

Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi); Hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, Hafta sonlarında ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebileceklerdir.

Paket servis Ne zamana kadar?

Aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edilmemesi kaydıyla, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00 - 24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, Pazar günleri ...

Hafta sonu Avm'ler açık mı?

Kademeli normalleşme adımları sonrasında AVM'ler uzun sürenin ardından ilk kez hafta sonu günü müşterilerine hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar Cumartesi günü belirlenen çalışma saatleri içerisinde AVM ziyareti yapabilecek, ancak AVM'ler Pazar günleri sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı olacak.

Yemek siparişleri kaça kadar?

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgede şu ifadelere yer verildi: "Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir."

Tam kapanmada paket servis kaça kadar?

YEMEK SİPARİŞİ SAATİ TAM KAPANMA Ramazanın bitmesiyle de saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecekler.