Tufan Kansuva kimdir?

İçindekiler:

  1. Tufan Kansuva kimdir?
  2. Tufan Kansuva nasil sehit oldu?
  3. Mardin Şehit müdür?
  4. Tufan Kansuva nereye defnedildi?
  5. Muğla il Emniyet Müdürü nereli?
  6. Mardin Emniyet müdür?
  7. Artuklu ilçe emniyet müdürü kim?
  8. Midyat ilçe emniyet müdürü kim?
  9. Kızıltepe ilçe Emniyet Müdürü kimdir?

Tufan Kansuva kimdir?

Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva 1980 yılında Ankara'da doğdu. 1998'de Polis Akademisi'ne giren Kansuva okulu bitirmesinin hemen ardından mesleğe 2002'de Sakarya İl Emniyet Müdürlüğündeki göreviyle başladı.

Tufan Kansuva nasil sehit oldu?

Mardin'in Ömerli ilçesi Ömeryan kırsalında PKK'lı teröristlerin yığınak ve sığınaklarını tespit etmek amacıyla yürütülen operasyonda çıkan çatışmada, Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva şehit oldu. ... Mardin Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva şehit oldu.

Mardin Şehit müdür?

Mardin'in Ömerli ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'li teröristler arasında çıkan çatışmada bir güvenlik korucusu yaralanırken, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva'nın şehit olduğu açıklandı.

Tufan Kansuva nereye defnedildi?

Şehit Emniyet Müdürü Tufan Kansuva'nın naaşı öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınan cenaze namazının ardında musalla taşından cenaze aracına kadar özel harekat polislerinin omuzlarında, tekbirler eşliğinde taşındı ve Karşıyaka Polis Şehitliğine defnedildi.

Muğla il Emniyet Müdürü nereli?

1967 yılında Kocaeli ilinde dünyaya gelen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman Suvat Dilberoğlu, 1985 yılında Polis Koleji' nden, 1989 yılında ise Polis Akademisi' nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle meslek hayatına başlamıştır.

Mardin Emniyet müdür?

Mardin İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir'in yerine asaleten Kilis Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Mardin Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Artuklu ilçe emniyet müdürü kim?

Artuklu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Söğüt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Jandarma Trafik Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahim Turgut ile bir araya ya gelen Kaymakam Gökpınar turizm kenti Mardin Artuklu'da otobüs kazalarının yaşanmaması için ...

Midyat ilçe emniyet müdürü kim?

Midyat İlçe Protokol Listesi
1AHMET SOLMAZKaymakam
5ALİ İHSAN TABAKAğır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı
6MEVLÜT TÜYLÜİlçe Emniyet Müdürü
7KALENDER SAVAŞ ÜNALİlçe Jandarma Komutanı
8EKREM AKMANMidyat Meslek Yüksekokulu Müdürü
133 satır daha

Kızıltepe ilçe Emniyet Müdürü kimdir?

Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emin Yıldırım, göreve başladı. Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürüyken Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Yıldırım, Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birinde, ilçenin huzur ve güveni için mesai harcayacak.