Yönetici hesabı nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Yönetici hesabı nasıl silinir?
  2. Bilgisayarda Microsoft hesabı nasıl değiştirilir?
  3. Bilgisayardan Google hesabı nasıl silinir?
  4. Bilgisayarda yönetici nasıl değiştirilir?
  5. Google hesabını silersem ne olur?

Yönetici hesabı nasıl silinir?

Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın. Yönetici konsolu Ana sayfasında, Kullanıcılar'a gidin. Kullanıcıyı sil'i tıklayın. Not: Yönetici ayrıcalıklarınıza ve Google hizmetinize bağlı olarak, hesabı silmenin etkisini anladığınızı onaylamanız gerekebilir.

Bilgisayarda Microsoft hesabı nasıl değiştirilir?

Görev çubuğundaki Başlangıç düğmesini seçin. Ardından, Başlat menüsünün sol tarafında şunları seçin: Hesap adı simgesi (veya resmi) > Kullanıcıyı değiştir > farklı bir kullanıcı.

Bilgisayardan Google hesabı nasıl silinir?

Gmail'i silme Google Hesabınıza gidin. Solda Veriler ve gizlilik'i tıklayın. "Kullandığınız uygulama ve hizmetlerdeki veriler"e gidin. "Verilerinizi indirin veya silin" bölümünün altında Bir Google hizmetini silin'i tıklayın.

Bilgisayarda yönetici nasıl değiştirilir?

  1. Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar öğesini seçin.
  2. Aile ve diğer kullanıcılar'ın altında hesap sahibinin adını seçin (adın altında “Yerel Hesap” ifadesini görüyor olmalısınız) ve ardından Hesap türünü değiştir'i seçin. ...
  3. Hesap türü'nün altında Yönetici'yi ve ardından Tamam'ı seçin.
  4. Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.

Google hesabını silersem ne olur?

Gmail hesabınızı sildiğinizde, Gmail Posta Kutusu kapatılacak, tüm Gmail içerikleri silinecek ve 2 iş günü içerisinde e-posta adresinize erişiminizi kaybetmiş olacaksınız.