BİP i kim kurdu?

İçindekiler:

  1. BİP i kim kurdu?
  2. BİP hangi ülkelerde kullanılıyor?
  3. BİP kime ait?
  4. BiP Merkezi nerede?
  5. BiP kaç ülkede kullanılıyor?
  6. BiP internet gider mi?
  7. Whatsapp yeni sahibi kim?
  8. Bipte şifreleme var mı?
  9. BiP de konum var mi?
  10. BiP verileri nerede saklıyor?
  11. Turkcell BiP uygulaması ücretli mi?

BİP i kim kurdu?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, herkesin ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

BİP hangi ülkelerde kullanılıyor?

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen, Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, operatör bağımsız 192 ülkede kullanıma sundukları BiP'in sadece Türkiye'de değil Pakistan, Hindistan, Almanya, Suudi Arabistan'da kullanıldığını, bu ülkelerde günlük 1,5 milyona yakın ...

BİP kime ait?

BiP; Turkcell tarafından geliştirilmiştir. BİP uygulaması iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

BiP Merkezi nerede?

Kullanıcılarımızın verileri, bizim memleketimizde, bizim topraklarımızda güvence altında, Gebze'de bulunan veri merkezimizde depolanmakta. BiP kullanıcılara, Hollanda Merkezli Lifecell şirketi üzerinden sunuluyor.

BiP kaç ülkede kullanılıyor?

İletişim ve yaşam platformu BiP yurtdışında da kullanıcılar tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Yenilikçi özellikleriyle dünyanın 192 ülkesinde kullanılan uygulama, 76 milyonun üzerinde indirildi.

BiP internet gider mi?

BİP uygulamasını her operatörde kullanabilirsiniz. Yapılan anlaşmalar doğrultusunda Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları BİP kullanırken mobil internet kotalarından harcama yapmayacak. İnternet kotanızın mesajlaşma uygulaması kullanırken düşmemesi içinse bir başvuru yapmanıza gerek yok.

Whatsapp yeni sahibi kim?

WhatsApp
Kuruluş2009
KurucuJan Koum, Brian Acton
Genel merkeziMountain View, Kaliforniya, ABD
Kilit kişilerWill Cathcart
SahibiFacebook, Inc.
3 satır daha

Bipte şifreleme var mı?

BiP'te mesajlar, iletilen cihazlar ve sunucular arasında uluslararası standartlara uygun biçimde TLS şifreleme yöntemiyle güvenli bir şekilde taşınır. Herhangi bir üçüncü şahıs araya girip mesajlarınıza erişemez ve okuyamaz. BiP, mesajlarınızı saklamaz.

BiP de konum var mi?

BİP uygulaması ile sohbet ekranında metin yazma alanının sağında bulunan gülen surata tıklayarak CAPS ve çıkartma içeriğine erişilebilir. Metin yazma alanının solundaki ataç ikonuna tıklayarak ise fotoğraf, video, titreşim, konum ve kişi paylaşımı yapılabilir.

BiP verileri nerede saklıyor?

BiP sunucuları Türkiye'de bulunmakta olup, kullanıma ilişkin tüm veriler Türkiye'de saklanmaktadır.

Turkcell BiP uygulaması ücretli mi?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.