Aytaç Uşun nerelidir?

İçindekiler:

  1. Aytaç Uşun nerelidir?
  2. Aytaç Uşun kaç yaşında?
  3. Damla Makar kimdir?
  4. Aytaç Şaşmaz boyu kaç?
  5. Mustafa Kırantepe nereli?
  6. Necip Memili kaç kilo?
  7. Damla Makar kac yasinda?
  8. Aytaç Şaşmaz kimin oğlu?
  9. Çukurun Medeti nereli?

Aytaç Uşun nerelidir?

Aytaç Uşun
DoğumErtuğrul Aytaç Uşun İstanbul, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekOyuncu, Tiyatrocu
Etkin yıllar2013-günümüz
1 satır daha

Aytaç Uşun kaç yaşında?

31 yaşında () Aytaç Uşun/Yaş

Damla Makar kimdir?

Tiyatro ve dizi oyuncusu. 1996, İstanbul doğumlu. ... Öğrencilik yıllarında Ankara'daki tiyatrolarda oynamış, ayrıca Avrupa'nın çeşitli kentlerinde tiyatro sahnelerine çıkmış olan Damla Makar, ilk dizi deneyimi olarak 2021'de Seni Çok Bekledim dizisinde, ardından Üç Kuruş dizisinde rol aldı.

Aytaç Şaşmaz boyu kaç?

1,8 m Aytaç Şaşmaz/Boy

Mustafa Kırantepe nereli?

29 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğdu. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü 2002 yılında bitirdi ve aynı yıl İstanbul'a yerleşti. 20 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak yer aldı.

Necip Memili kaç kilo?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çuku'a 2. sezonunda dahil olan Necip Memili, Koçovalı Ailesi'nin en büyük oğulları Cumali karakterine hayat veriyor. Necip Memili 1.83 metre boyunda 72 kilo ve İkizler burcudur.

Damla Makar kac yasinda?

Damla Makar, 1996 doğumludur. 2015 senesinde Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 2020 senesinde eğitimini sonlandıran güzel oyuncu Ankara'daki öğrencilik senelerinde pek çok tiyatro oyununda yer almıştır.

Aytaç Şaşmaz kimin oğlu?

İlknur Şaşmaz Yaşar Şaşmaz Aytaç Şaşmaz/Ebeveynleri

Çukurun Medeti nereli?

29 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğdu. Mustafa Kırantepe 42 yaşındadır. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu.