Sabancı Vakfı bursu kaç TL?

İçindekiler:

  1. Sabancı Vakfı bursu kaç TL?
  2. Sabancı Vakfı Burs Başvurusu 2021 ne zaman?
  3. Birden çok kurumdan burs alınabilir mi?
  4. KYK Yurt ve bursu aynı anda alınabilir mi?
  5. Sabancı Burs Başvuruları Ne Zaman?

Sabancı Vakfı bursu kaç TL?

Sabancı Vakfı, 2020-2021 yılı burs tutarlarını aylık 780 TL olarak belirledi. Vakıf her yıl 1.500'e yakın öğrenciye burs veriyor. Üniversiteye girişten mezuniyete kadar devam eden Sabancı Vakfı Bursları, her yıl Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süreli nakit ödemeyi kapsıyor.

Sabancı Vakfı Burs Başvurusu 2021 ne zaman?

Sabancı Vakfı bursları için başvuruların ve gerekli belgelerin öğrenci tarafından kayıtlı olduğu üniversitenin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşleri / Burs Ofisi'ne teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 22 Ekim 2021'dir.

Birden çok kurumdan burs alınabilir mi?

Evet! Aynı anda birden fazla kuruma başvurabilirsin, hatta başvurmalısın! Burs çıkma ihtimalini arttırmak için şartlarına uyduğun kadar çok bursa başvuru yapmak oldukça önemli. Bu sebeple burs verenleri iyice inceleyerek kendine bir liste çıkartmalı ve burs başvuruları açıldığında hızlıca başvurunu gerçekleştirmelisin.

KYK Yurt ve bursu aynı anda alınabilir mi?

Not: Bir öğrenci aynı anda, hem burs hem de öğrenim kredisi alamaz.

Sabancı Burs Başvuruları Ne Zaman?

Sabancı Vakfı bursları için başvuruların ve gerekli belgelerin öğrenci tarafından kayıtlı olduğu üniversitenin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşleri / Burs Ofisi'ne teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 'dir.