Kylie Jenner kaç parası var?

İçindekiler:

  1. Kylie Jenner kaç parası var?
  2. Kim Kardashian in serveti?
  3. Kylie Jenner ne kadar zengin?
  4. Kylie Jenner eşinden ayrıldı mi?
  5. Kylie Jenner ın çocuğu kimden?
  6. En genç milyarder kim?
  7. Harry Styles ne kadar zengin?
  8. Caillou Jenner kaç yaşındadır?

Kylie Jenner kaç parası var?

Kardashian Ailesi'nin en genç üyesi olan Kylie Jenner, kendi kozmetik ürünlerini daha 4 yıl önce satmaya başladı. Ancak en çok üne sahip olan ablası Kim Kardashian West ise kariyerine 10 yıl önce başlamasına rağmen daha az bir kişisel servete sahip: 350 milyon dolar.

Kim Kardashian in serveti?

1,2 milyar USD (2021) Kim Kardashian/Net serveti

Kylie Jenner ne kadar zengin?

Dünyanın En Genç Milyarderi yine Kylie Jenner oldu. Forbes Dergisi'nin her yıl açıkladığı listede, 1 milyar dolar servetiyle ilk sırada yer aldı.

Kylie Jenner eşinden ayrıldı mi?

Çift, Ekim 2020'de ayrıldıklarını açıklayarak hayranlarını şaşırtmıştı. 20 ay süren ayrılığın ardından gelen barışma haberi, çiftin hayranlarını sevindirdi. Kylie Jenner, barıştığı sevgilisi Travis Scott ile kırmızı halıda birlikte poz verdi, fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Kylie Jenner ın çocuğu kimden?

Kylie Jenner ve Travis Scott'ın, ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor. Üç yıl önce kızı Stormi'yi dünyaya getiren ünlü yıldızın hamile olduğu konuşuluyor.

En genç milyarder kim?

18 yaşındaki Kevid David Lehmann, Alman eczane zincirindeki dm-drogerie markt hisselerini babası Guenther Lehmann'dan devraldıktan sonra 3.3 milyar dolar değerindeki servetiyle Forbes'ın yayınladığı milyarderler listesindeki yerini aldı.

Harry Styles ne kadar zengin?

Harry Styles plak şirketi değeri 2 katına çıktığı için en zengin One Direction üyesi oldu.2019 senesinde 20.6 milyon değerinde olan sanatçının plak şirketi Erskine Records'un değeri 2020'de $39.7 milyon olarak açıklandı.

Caillou Jenner kaç yaşındadır?

Kylie Jenner Biyografisi Kylie Kristen Jenner,10 Ağustos 1997; Los Angeles, Kaliforniya, model ve televizyon kişiliği.