Yengeç burcu erkeği nasıl aşık olur?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu erkeği nasıl aşık olur?
  2. Yengeç kime aşık olur?
  3. Yengeç aşkta ne ister?
  4. Yengeç burcu erkeği ne ister?
  5. Yengeç kadını aşık olursa nasıl davranır?

Yengeç burcu erkeği nasıl aşık olur?

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Aşık Olur? Yengeç burcu erkekleri; genel olarak içten ve samimi olan kadınlardan hoşlanırlar. Bununla beraber yapmacık insanlar yengeç burcu erkeği için hiç uygun değildir. Yengeç burcunun aşık olduğu kadın tipi; şefkatli, iyi kalpli, nazik ve kibar kadınlardır.

Yengeç kime aşık olur?

Kendinizi geliştirin. Yengeç erkeği bir aşamadan diğerine ilerlemeye çalışan kadınlardan her zaman hoşlanır. Hayatları boyunca tek bir pozisyonda kalmaktan hoşlanmazlar. Bu yüzden de kendini geliştirmeye istekli kişilere aşık olurlar.

Yengeç aşkta ne ister?

Onlar birine aşık olduklarında, aidiyet ve güven duygusunu hissetmeyi isterler. Bu duyguyu kurmanın yolu ise, onlar için paylaşım yapmaktır. Bir Yengeç burcu seninle onun için değerli olan bir şeylerini paylaşıyorsa -anıları, ders notları, içtiği kahve veya hayalleri bile olabilir- sana değer veriyor demektir.

Yengeç burcu erkeği ne ister?

Duygusal olan yengeç burcu erkeği, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptir fakat bunu belli etmez. Saygıya ve sevgiye çok önem verir. İnsanların kendisini sevmesini ve ona saygı duymasını bekler. Yengeç burcu erkeği, çevresinde bulunan bütün dost, akraba, aile, eş gibi insanlara değer verir ve onları sever.

Yengeç kadını aşık olursa nasıl davranır?

Sevdiğini, sevdiği kişiye söyleme konusunda yengeç burcu kadını utangaç davranabilmektedir. Sevdiği kişiyi sürekli izleyerek ona aşık olduğunu belli edebilirler. Yengeç burcu kadını hoş sözler söyleyerek, hediye alarak ve karşı cinsin sevdiği bir şeyle ilgili jest yaparak sevdiğini belli etmeye çalışmaktadır.