Batman son filmi ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Batman son filmi ne zaman çıkacak?
  2. Batman kim oynayacak?
  3. Batman'in Filmdeki gerçek adı nedir?
  4. Yeni Batman kim olacak?
  5. Ben Affleck neden en iyi batman?

Batman son filmi ne zaman çıkacak?

Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman filminden ilk fragman yayınlandı. ... Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getiren film, 'de vizyona girecek. The Batman, Bruce Wayne'in Batman olarak ikinci yılına odaklanıyor.

Batman kim oynayacak?

DC Comics sinema evreninin süper kahramanı olan Batman'ın “The Batman” adını taşıyan solo filminin kadrosunda Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone ...

Batman'in Filmdeki gerçek adı nedir?

Batman (karakter)
Batman
İlk görünümDetective Comics #27 (Mayıs 1939)
YaratanBob Kane Bill Finger
Hikâyedeki bilgileri
Tam adıBruce Wayne
9 satır daha

Yeni Batman kim olacak?

Yeni Batman filminde Pattinson, Bruce Wayne'in 33 yaşındaki halini canlandırıyor. Kendisi, bu filmde Christian Bale'in ardından en genç Bruce Wayne olarak karşımıza çıkacak. Bu da Matt Reeves'in hikâyeyi hangi yöne doğru kaydıracağı ile ilgili büyük bir heyecan duymamıza neden oldu.

Ben Affleck neden en iyi batman?

Independent Türkçe'nin aktardığı habere göre, 2016'da Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda Batman'i oynayacağı duyurulunca Oscar ödüllü oyuncu sevenlerini şaşırtmıştı. Şimdi oyuncu, kararın "çocukları için" olduğunu açıkladı. Affleck şunları söyledi: "Batman'i oynadım çünkü bunu çocuklarım için yapmak istiyordum.