Bilkent yurt ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bilkent yurt ne kadar?
  2. Tek kişilik yurt var mı?
  3. Bilkent yurtları kaç kişilik?
  4. Tek kişilik yurt fiyatları ne kadar?
  5. Kyk yarı özel yurt nedir?
  6. Yarı özel yurt nasıl?

Bilkent yurt ne kadar?

Merkez Kampüs Yurtları
ODA TİPİODA KODUYARIYIL ÜCRETİ (Kişi Başı, KDV Dahil)
Dört Kişilik Odalar4S3.400 TL
Üç Kişilik Odalar3S5.100 TL
Çift Kişilik Odalar2K7.000 TL
2B11.200 TL
13 satır daha

Tek kişilik yurt var mı?

Tip yurtta ise tek başınıza kalabileceğiniz bir odanız olur. Özel yurtlarda ise en fazla 3 kişilik odalarda kalırsınız. Ödeyeceğiniz ücrete göre tek kişilik bir oda da kalabilirsiniz.

Bilkent yurtları kaç kişilik?

Bilkent Üniversitesi yurtları, yaklaşık 4.600 öğrenciye güvenli, rahat ve hijyenik bir konaklama atmosferini sunmaktadır. Yurt binalarında dört kişilik, üç kişilik, iki kişilik ve tek kişilik odalar bulunmaktadır.

Tek kişilik yurt fiyatları ne kadar?

Tek kişilik odalar yurdun bulunduğu ilçeye göre aylık ortalama 2.400 TL ile 6.800 TL arasında değişiklik göstermektedir. Öğrenci yurdu olarak hizmet veren kurumlarda fiyatlar genellikle daha uygun bir çizgideyken rezidans, yaşam merkezi, apart gibi yerlerde fiyatlar adeta ev kiralarıyla yarışıyor.

Kyk yarı özel yurt nedir?

Gelelim Yarı Özel KYK Yurtlarına. Yarı özel KYK Yurtları 3-4 kişilik odalardan oluşup, tuvalet banyosu oda içerisinde bulunmaktadır. ... Ayrıca Yarı özel KYK yurtlarında odaya girişler çoğunlukla kartla olmaktadır. Bunun yanında giysi dolapları da tam KYK yurtlarına göre büyük, alt kısımlarında ayakkabılığı da mevcuttur.

Yarı özel yurt nasıl?

Yarı özel KYK Yurtları 3-4 kişilik odalardan oluşup, tuvalet banyosu oda içerisinde bulunmaktadır. Hatta en güzel yanlarından biri herkesin kendine ait bir çalışma masası, komidini bulunmaktadır. Bu çalışma masalarının yanında genelde inşası yeni olan yurtlarda oda içerisinde ayrı çalışma odaları da mevcuttur.