P&G ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. P&G ne üretiyor?
  2. Alo hangi firmaya ait?
  3. P&G hayvan deneyi yapıyor mu?
  4. Finish hangi ülkenin malı?
  5. Türkiye'de satılan İsrail ürünleri nelerdir?
  6. Carrefour israil'in mi?

P&G ne üretiyor?

Procter & Gamble, merkezi Cincinnati, Ohio, ABD'de, bulunan, özellikle kimyevi tüketici ürünleri üreten çok uluslu şirket. Temel olarak çok çeşitli temizlik maddeleri ve kişisel bakım ve hijyen ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Alo hangi firmaya ait?

Alo, Procter & Gamble şirketine ait deterjan markalarından biri. Elde yıkama ve çamaşır makinesi deterjanları mevcuttur. Türkiye'de "Alo" olarak tanınan markanın orijinal ismi Tide'dir.

P&G hayvan deneyi yapıyor mu?

Kozmetik ürünlerimizde hayvan deneylerini uzun yıllar önce bıraktık. P&G olarak artık yasalar gerektirmediği sürece herhangi bir tüketici ürününü hayvanlar üzerinde test etmiyoruz ve hayvan deneylerini ortadan kaldırma hedefine bağlılığımızdan ödün vermiyoruz.

Finish hangi ülkenin malı?

Finish markası 1953 yılında ABD şirketi Economics Laboratory tarafından yaratıltı.

Türkiye'de satılan İsrail ürünleri nelerdir?

Türkiye'de satılan İsrail ürünleri arasında Algida, İpana, Omo, Marlboro, Milka, Signal, Pantene, Prima, Alo, Ariel, Loreal ve Nestle gibi markaların ürünleri yer almaktadır.

Carrefour israil'in mi?

İSRAİLLİ finans ve sanayii grubu Koor, 630 milyon Euro yatırımla Fransız Carrefour'un yüzde 3'ünü satın aldı. ... Carrefour'da büyük hissedar sıfatını ise yüzde 13.55'ini elinde bulunduran Blue Capital koruyor.