Dünyanın en küçük çocuğu kim?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en küçük çocuğu kim?
  2. Dünyanın en kaslı çocuğu kim?
  3. Dünyanın en hızlı çocuğu kimdir?
  4. Dünyanın en küçük bebeği kaç gram doğdu?
  5. Dünyanın en hizli insani kimdir?
  6. En hızlı koşan insanı kimdir?

Dünyanın en küçük çocuğu kim?

Amillia Taylor 284 gram ağırlıkla dünyaya gelen ve tüm dünyayı minicik boyutuyla hayrete düşüren mucize bir bebek büyüdü... Minik kız çocuğunun bugün hala hayatta olmasının sebebi ise annesinin doktorlara bebeğinin 24 aylık olduğunu söylemesi.

Dünyanın en kaslı çocuğu kim?

"Küçük Herkül" namını alan dünyanın en kaslı çocuğu Richard Sandrak, 15 yıl önce dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştu. Dünyanın en kaslı çocuğu olan Sandrak'ın son görüntüleri ise vücut geliştirme sporcuları başta olmak üzere birçok kişiyi şaşırttı.

Dünyanın en hızlı çocuğu kimdir?

ABD'li Rudolph 'Blaze' Ingram 100 metreyi 13.48 saniyede koşarak kendi rekorunu kırdı. 7 yaşındaki çocuk süper hızıyla beraber yarıştığı rakiplerine açık ara fark atıyor.

Dünyanın en küçük bebeği kaç gram doğdu?

13 aylık yoğun bakım sürecinin ardından Kwek Yu Xuan isimli bebek hastaneden taburcu edildi. Singapur'da 212 gramlık ağırlığı ve 24 cm uzunluğu ile dünyanın en küçük bebeği olarak doğan Kwek Yu Xuan, 13 aylık yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu oldu.

Dünyanın en hizli insani kimdir?

Olimpiyatların en çok ilgi çeken yarışında, 100 metre erkekler finalinde yine Usain Bolt fırtınası esti. 'Dünyanın en hızlı adamı' 9.63 saniye ile olimpiyat rekoru kırarak altın madalya kazandı.

En hızlı koşan insanı kimdir?

Usain St. Leo Bolt (21 Ağustos 1986, Trelawny, Jamaika), altı Olimpiyat Altın Madalyası sahibi Jamaikalı kısa mesafe koşucusu. Bolt, 100 metre ile 200 metre dünya rekorlarının ve takım arkadaşlarıyla birlikte de metre bayrak yarışı dünya rekorunun sahibidir.