IPARD Fonu Nedir?

İçindekiler:

  1. IPARD Fonu Nedir?
  2. IPARD bitti mi?
  3. Ipard Projesi ne demek?
  4. Ipard 10 çağrı ne zaman?
  5. TKDK dan kimler yararlanabilir?
  6. IPARD kredisi nasıl alınır?
  7. IPARD Programına kimler başvurabilir?

IPARD Fonu Nedir?

Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma (IPARD) Fonları, "Tarımsal İşletmelerin Yeniden Yapılandırılması ve Topluluk Standartlarına Ulaştırılmasına Yönelik Yatırımlar" (39.306.667 Avro), "Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanmasının Yeniden Yapılandırılması ve Topluluk Standartlarına Ulaştırılmasına Yönelik ...

IPARD bitti mi?

Ülke genelinde belirlenmiş iller içinde yapılacak olan yatırımlara devletin teşviklerini verecek olan TKDK, bir çok alanda vatandaşlarımıza 4 ana tedbir kodu ile hibe imkanlarını 2021 son defa IPARD-2 programı ile sağlamaya devam etmektedir.

Ipard Projesi ne demek?

IPARD, Avrupa Birliği (AB) tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan, Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın (Instrument for Pre-Accession Assistance-IPA) Kırsal Kalkınma bileşenidir. ... IPARD kapsamındaki mali destekler karşılıksız olmakla birlikte şartlı ve mükellefiyetlidir.

Ipard 10 çağrı ne zaman?

Bu Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarihinde Onuncu Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

TKDK dan kimler yararlanabilir?

Kırsal Kalkınma Hibeleri Kimler Yararlanabilir ? Bu tedbirin yararlanıcıları, kamu tüzel kişilikleri hariç, ulusal kanunlarca tanınmış, aşağıda belirtilen sistemlere kayıtlı olan gerçek kişiler ve tüzel kişilerdir; Ulusal Çiftçi Kayıt Sistemi veya. Ulusal Hayvan Kayıt Sistemi.

IPARD kredisi nasıl alınır?

Nasıl Destek Alınır?
  1. Ipard Projeniz için kurumumuza ön başvuru yapılması.
  2. Mali yeterliliğinizin kontrolü. ...
  3. İhtiyaçlarınızın belirlenmesini takip eden süreçte Projeniz planlanır ve yazım işlemleri başlar.
  4. İnşaat projeleri, ruhsat, ekipman seçimi ve benzeri ihtiyaçlar planlanır ve tasarlanır.
Daha fazla öğe...

IPARD Programına kimler başvurabilir?

Başvuru sahipleri (gerçek kişi olması durumunda kendisi, tüzel kişiliklerde ise tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili olan kişi) başvurunun sunulduğu tarihte 18 yaşını doldurmuş olmalı ve 65 yaşından büyük olmamalıdır. Kiralanmış bir mülk üzerinde yapılacak yatırımlar uygun yatırımlardır.