TEMPUR yatak ne demek?

İçindekiler:

  1. TEMPUR yatak ne demek?
  2. TEMPUR yatak nasil temizlenir?
  3. Tempur yatak malzemesi nedir?
  4. Yatsan sahibi kim?
  5. Yatsanın sahibi kim?
  6. Sealy nerede üretiliyor?

TEMPUR yatak ne demek?

Tempur yataklar, vücudun herhangi bir bölgesinin yatış sırasında aldığı basıncı benzersiz bir şekilde emer, azaltır ve yatağın tüm yüzeyi boyunca eşit şekilde dağıtır. ... Çünkü TEMPUR, sunduğu benzersiz formül ve mükemmel uyku konforuyla boyun kaslarındaki gerginliği ortadan kaldırıyor.

TEMPUR yatak nasil temizlenir?

TEMPUR malzemeleri yıkanmaz ya kuru temizleme yapılmaz. TEMPUR ürününü temizlemek için kılıfından çıkarıp havalandırmak gerekir ya da iyice sıkılmış bir bez ile lekeli ve kirli kısımlar silinebilir. TEMPUR ürünleri her türlü rutubeti ortadan kaldırmak için düzenli olarak havalandırılmalıdır.

Tempur yatak malzemesi nedir?

TEMPUR malzemesi ısıya duyarlı ve açık hücreli yapıya sahip visko-elastik bir malzemedir. ... TEMPUR bu özellikleri ile teknolojik olarak geliştirilen en üst konforu ve sağlık için en uygun koşulları sağlayan bir yatak özelliğini taşımaktadır.

Yatsan sahibi kim?

İZMİR kökenli yatak şirketi Yatsan, 2016'da Ortadoğu'nun en büyük özel sermaye fonlarından National Bank of Kuwait (NBK) tarafından satın alındı. Yatsan'ın CEO'su da uzun yıllar Koç Holding'te çalışan Gökalp Bahçeli oldu.

Yatsanın sahibi kim?

İZMİR kökenli yatak şirketi Yatsan, 2016'da Ortadoğu'nun en büyük özel sermaye fonlarından National Bank of Kuwait (NBK) tarafından satın alındı. Yatsan'ın CEO'su da uzun yıllar Koç Holding'te çalışan Gökalp Bahçeli oldu. Yatsan'ın yeni yol haritasını Bahçeli ile konuştuk. Yatsan aslında köklü bir şirket.

Sealy nerede üretiliyor?

Genel merkezi İzmir'de bulunan Türkiye'nin lider uyku ürünleri markası bugün, 60 bin m2'lik alana kurulu üretim üssü, dünyada 500'den fazla, Türkiye'de ise 150'ye yakın satış noktasında faaliyetlerini sürdürüyor. 52 ülkeye ihracat gücüyle Yatsan, Türkiye'de olduğu kadar hem kendi markası Yatsan hem de Serta'dan Tempur' ...