Turkcell rehber geri yükle nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell rehber geri yükle nasıl yapılır?
  2. Turkcell rehber nasıl yedeklenir?
  3. Telefon rehberi nasıl geri getirilir?
  4. Lifebox kontak yedekleme nedir?
  5. Turkcell yedek hat nedir?
  6. Kontak yedekleme nedir?
  7. Lifebox 3 ay 50 GB nedir?
  8. Turkcell yedek hat ne kadar?
  9. Telefona format atmadan önce dosya yedekleme nasıl yapılır?

Turkcell rehber geri yükle nasıl yapılır?

İlk Kullanım Bilgileri. Telefonunuz açıldığında Google Play Store ya da T-Market üzerinden Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını indirin. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. "Geri Yükle" seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza geri yüklenir.

Turkcell rehber nasıl yedeklenir?

Lifebox Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır Lifebox uygulaması İOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılan lifebox Samsung yada Iphone marka telefon modellerinde rahatlıkla kullanılabilir. Lifebox uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra kullanıcı giriş yapıp yedekle tuşuna basmanız yeterlidir.

Telefon rehberi nasıl geri getirilir?

Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin. Burada 10 dakika önce, 1 saat önce, dün, 1 hafta önce ve özel bölümünü kullanarak kişileri geri yükleyebilirsiniz.

Lifebox kontak yedekleme nedir?

lifebox, telefon rehberindeki bilgileri güvenle yedekliyor, böylece rehberde yer alan kişilerin bilgilerini kaybetme derdi sona eriyor. ... lifebox uygulamasını download eden kullanıcılar, tek tık ile tüm telefon rehberini yedekliyor, kontaklarına diledikleri zaman diledikleri cihazlardan erişebiliyor.

Turkcell yedek hat nedir?

SIM kartınız kaybolur, çalınır veya bozulursa numaranızı değiştirmeden size en yakın Turkcell İletişim Merkezi'nden yedek SIM Kart'ınızı alabilirsiniz. Üstelik kontörlü hat kullanıyorsanız kalan kontörlerinizi de Yedek SIM kartınızı aldığınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kontak yedekleme nedir?

Bilgisayarınızı kullanarak kişileri başka bir e-posta hesabına aktarabilirsiniz. Telefonunuzda veya SIM kartınızda kayıtlı kişileri yedekleyebilirsiniz. Telefonunuzu kaybederseniz veya yeni bir telefona geçmeniz gerekirse, yedeklediğiniz bu kişileri tekrar yeni telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Lifebox 3 ay 50 GB nedir?

Uygulamayı indiren ve giriş yapan tüm abonelere 5 GB saklama alanı hediyemizdir. Saklama alanını büyütmek için: Turkcell abonesiyseniz; 50GB Paket (50 GB saklama alanı) LIFEBOX 50GB yazıp 2200'a gönderin.

Turkcell yedek hat ne kadar?

Yedek sim kart hizmeti, faturalı ve Hazır Kart'lılar için KDV dahil 34,85 TL'dir. Kurye hizmeti ücretsiz olup 81 ilde verilmektedir.

Telefona format atmadan önce dosya yedekleme nasıl yapılır?

Verileri ve ayarları manuel olarak yedekleme
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Sistem. Yedekle'ye dokunun. Bu adımlar cihazınızın ayarlarıyla eşleşmiyorsa ayarlar uygulamanızda backup terimini aramayı deneyin veya cihaz üreticinizden yardım alın.
  3. Şimdi yedekle. Devam'a dokunun.