Huawei servise nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Huawei servise nasıl gönderilir?
  2. Huawei Telefonumu garantiye verdim nasıl takip edebilirim?
  3. Huawei indirim günleri ne zaman?
  4. Huawei telefonum orjinal mi?
  5. Huawei telefon Yamulması garantiye girer mı?
  6. Telefonu servise göndermek için fatura gerekli mi?
  7. Huawei ekran değişimi kaç gün sürer?
  8. Huawei Türkiye garantili ne demek?
  9. Telefon Yamulması neden olur?
  10. Samsung telefon Kasa Yamulması Garantiye girer mi?
  11. Garantiye göndermek için fatura şart mı?
  12. iPhone fatura garanti belgesi yerine geçer mi?
  13. Ekran değişimi kaç gün sürer?

Huawei servise nasıl gönderilir?

Arızalı Huawei ürünlerinizi servis merkezlerimize ücretsiz göndermeniz için tek yapmanız gereken, size en yakın Yurtiçi Kargo noktasına gitmeniz ve bulunduğunuz bölgeye göre daha hızlı hizmet almak için size önerdiğimiz servis merkezimizin anlaşma numarasını bildirerek, ürünü ulaştırması için teslim etmenizdir.

Huawei Telefonumu garantiye verdim nasıl takip edebilirim?

Online Onarım Takibi-Teknik Servis Onarım Durumu | HUAWEI Destek Türkiye. Son 6 aya ait bir servis kaydına ulaşılamadı 6 aydan eski servis kaydı kontrolü için 4447988 Huawei Destek Merkezi'ni arayabilirisniz.

Huawei indirim günleri ne zaman?

Huawei Servis Günleri çerçevesinde, bu haftadan itibaren başlayan kampanya kapsamında her ayın son çarşamba, perşembe ve cuma günleri her türlü telefon onarımında 100 TL'ye varan indirimler sunulacak. Söz konusu günlerin tatil veya servislerin kapalı olması halinde gelecek ilk gün aktivite devam edecek.

Huawei telefonum orjinal mi?

Huawei garanti sorgusunu yapmak için cihazınızın IMEI numarası yeterli olmaktadır. IMEI numarasını öğrenmek için arama kısmına “*#06#” yazıp, arama tuşuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkacak olan 14 ya da 16 haneli bu kodu, cihazınızın kimlik numarası olarak düşünebilirsiniz.

Huawei telefon Yamulması garantiye girer mı?

7.İlgili ürün üzerinde, fiziksel temas sonucu oluşabilecek her türlü darbe, çatlak, kırık, çizik, kasanın yamulması, LCD ekrandaki fiziksel hasarlar garanti kapsamı dışındadır. ... Kullandığınız üründe her türlü sıvı teması sonucu ortaya çıkabilecek hasarlar garanti kapsamı dışındadır.

Telefonu servise göndermek için fatura gerekli mi?

Fatura gereklidir. Garanti süresinin dolup dolmadığını oradan bakabilirler ancak. Ve eğer mailinizde yoksa hepsi burada ile görüşüp faturanızı tekrar size yollamalarını isteyebilirsiniz.

Huawei ekran değişimi kaç gün sürer?

2 taraflı ücretsiz kargo gönderim hizmetimizden faydalanıldığında ise ekran değişimi süresi ortalama 3 (üç) iş günüdür. Yani 3 (üç) gün içerisinde telefonunuz sizlere teslim edilir. Aşırı yoğun süreçlerde ise 4 (dört) iş gününü bulabilmektedir. Diğer parça değişimlerinde de bu süreler geçerlidir.

Huawei Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Telefon Yamulması neden olur?

Telefonun Taraf kısmında bulunan ses tuşlarının olduğu kısımdan bir baskı aldığı vakit yamulma olabilir. Apple ürünlerinde telefon modelleri Çoğunlukla baskıyı merkezden yada Taraf kısımdan alıyor. çünkü de cep de kullanıldığı vakitte bu kısımdan vuruş alarak telefonun ziyan görmesine sebep oluyor.

Samsung telefon Kasa Yamulması Garantiye girer mi?

Çoğunlukla kullanıcı kaynaklı olan bu durumun nedeni telefonun dış malzemesiyle alakalıdır. Telefon kasası yamuldu ve yetkili serviste bu sorunun çözülmesi için başvuru yaptınız. ... Telefon yamulması gibi kasa üzerinde gerçekleşen sorunların hepsi kullanıcı kaynaklıdır. Bu nedenle garanti kapsamına girmez.

Garantiye göndermek için fatura şart mı?

Halk arasında duyduğumuz ”Fatura, garanti belgesi yerine geçer'' şeklindeki söylemler gerçeği yansıtmayıp yanlıştır. Hem bu iş yönetmelik gereği hem de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın bu konunun gündeme gelmesi ile yaptığı açıklama gösteriyor ki faturalar kesinlikle garanti belgesi yerine geçmez.

iPhone fatura garanti belgesi yerine geçer mi?

''Faturanız garanti belgesi yerine geçer" aynen doğrudur. Faturanız olduğu sürece herhangi bir sorun yaşamanız söz konusu değil.

Ekran değişimi kaç gün sürer?

Yani aynı gün içerisinde telefonunuzu alma imkanınız bulunmaktadır. 2 taraflı ücretsiz kargo gönderim hizmetimizden faydalanıldığında ise ekran değişimi süresi ortalama 3 (üç) iş günüdür. Yani 3 (üç) gün içerisinde telefonunuz sizlere teslim edilir. Aşırı yoğun süreçlerde ise 4 (dört) iş gününü bulabilmektedir.