Instagramda Ana Sayfa neresi?

İçindekiler:

  1. Instagramda Ana Sayfa neresi?
  2. Instagramdaki reklamları nasıl kaldırabilirim?
  3. Instagram Arama Motoru Neye göre?
  4. Instagramda beğeni işareti nasıl yapılır?
  5. Instagramda artı işareti ne demek?
  6. Instagram Reels nasıl kaldırılır?
  7. Instagramda aradığım kişileri nasıl silerim?

Instagramda Ana Sayfa neresi?

Instagram, takip etmediğiniz kullanıcıların gönderilerini de "Önerilen Gönderiler" başlığı altında ana sayfada gösteriyor. Facebook'un bünyesinde bulunan dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, "Önerilen Gönderiler" özelliğini yayınladı.

Instagramdaki reklamları nasıl kaldırabilirim?

Esasında Instagram'daki reklamları engellemek gayet basit. Bunun için Instagram üzerinden öncelikle reklam yani sponsorlu bağlantıya erişmek gerekiyor. Akabinde sağ üstte yer alan üç nokta simgesi sayesinde detaylara erişip, "Reklamı Gizle" düğmesine tıklamak yeterli.

Instagram Arama Motoru Neye göre?

Bu algoritma tamamen sizin etkinliğinize ve size en yakın insanlara bağlı olarak çalışıyor. Yani bir kez bile profiline girmeniz o kişiyi üst sıralara taşımaya yetiyor. Algoritma ayrıca beğeni, yorum, direkt mesaj, uygulamadaki diğer etkileşimler ve alışkanlıklara göre sıralama yapıyor.

Instagramda beğeni işareti nasıl yapılır?

Bir fotoğrafı veya videoyu beğenmek için üzerine çift dokunun veya gönderinin altındaki simgesine dokunun. Bir gönderiyi yanlışlıkla beğendiyseniz beğenmekten vazgeçmek için simgesine dokunun.

Instagramda artı işareti ne demek?

Zaman tünelinizin (yani ana sayfanızın) sol üst köşesinde bir artı işareti göreceksiniz. Bu artı işaretinin altında da yuvarlak içinde profil resimleri bulunuyor. Bu profil resimleri, takip ettiğiniz kişilerin paylaştığı hikayeleri gösteriyor.

Instagram Reels nasıl kaldırılır?

Profilinize girdikten sonra reels sembolüne tıklayın. Silmek istediğiniz reels videosunu seçin. Daha sonra iphone için yan yana üç nokta, android içinse üst üste 3 nokta sembolüne tıklayın. Sil alternatifine tıklayarak videonuzu silin.

Instagramda aradığım kişileri nasıl silerim?

Hesabınız > Ayarlar > Arama geçmişi silme Hem Android hem de iOS cihazlarda Instagram uygulamasını açtıktan sonra en sağ üstteki simge vasıtasıyla ayarlara erişebilmek mümkün. Bu işlemlerin hemen ardından Instagram arama geçmişini silmiş olacaksınız.