Hokkabaz filmi kaç dk?

İçindekiler:

  1. Hokkabaz filmi kaç dk?
  2. Hokkabaz filmi ne zaman çekildi?
  3. Hokkabaz filmi nerede çekilmiştir?
  4. Hokkabaz konusu nedir?
  5. Hokkabaz filmi kaç kişi izledi?
  6. Kelebeğin Rüyası kaç kişi izledi?
  7. Hokkabaz 2 çıkacak mi?

Hokkabaz filmi kaç dk?

2 saat 2 dakika Hokkabaz/Süre

Hokkabaz filmi ne zaman çekildi?

Hokkabaz (film)
YönetmenCem Yılmaz Ali Taner Baltacı
Görüntü yönetmeniUğur İçbak
KurguEngin Öztürk
DağıtıcıBeşiktaş Kültür Merkezi
Yapım yılı2006, Türkiye
9 satır daha

Hokkabaz filmi nerede çekilmiştir?

Hokkabaz filmi İstanbul'da, Şişli, Sirkeci ve Salacak gibi semtlerde çekilmiştir. Ayrıca Çanakkale'de geçen sahneler için çekimler, Gelibolu, Eceabat, Alçıtepe, Seddülbahir, Kilitbahir, Küçükanafartalar, Şehitler Abidesi bölgelerde yapılmıştır.

Hokkabaz konusu nedir?

İskender'in, Kıbrıs gazisi emekli bir subay olan babası Sait de, oğlunu hiçbir zaman takdir etmemiştir, çünkü o da oğlunun yaptığı işten gurur duymamaktadır. Mecburi nedenlerden ötürü, İstanbul'dan kaçarcasına turneye çıkmak zorunda kalan ikili, yanlarına Sait'i de almak zorunda kalırlar.

Hokkabaz filmi kaç kişi izledi?

2004 yılında vizyona giren film 26 milyon TL hasılat yaptı. Yapım 4.7 milyon izleyiciye ulaştı. Hokkabaz 13 milyon kişiye ulaşan 2006 yapımı Hokkabaz 1.7 milyon TL'lik gişe hasılatı yaptı. A.R.O.G.

Kelebeğin Rüyası kaç kişi izledi?

Neşeli Hayat 9.3 milyon lira hasılat yapan film 1.1 milyon kişiye ulaştı. Yapım 2009 yılında vizyona çıktı. Kelebeğin Rüyası 20.8 milyon TL hasılat yapan film 2.1 milyon kişiye ulaştı. Yapım 2013 yılında vizyona girdi.

Hokkabaz 2 çıkacak mi?

Ünlü komedyen, oyuncu ve yapımcı Cem Yılmaz yeni projesini duyurdu. Hokkabaz 2 yolda. Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden İskender karakterine odaklanacak bir film için hazırlıklara başladığını söyledi. Tarih olarak ise 2022 yılını işaret etti.