BİM sahibi kim 2020?

İçindekiler:

  1. BİM sahibi kim 2020?
  2. BİM zinciri kime ait?
  3. A 101 BİM şok kimin?
  4. Mustafa Latif Topbaş nereli?
  5. Şok marketler zincirinin sahibi kim?
  6. A101 sahibi kim nereli?
  7. A101 Turgut Aydın nereli?
  8. Şok marketler zincirinin sahibi kimdir?

BİM sahibi kim 2020?

Türk iş insanı olan Mustafa Latif Topbaş, 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır.

BİM zinciri kime ait?

BİM marketler zincirinin kurucusu ve sahibi Mustafa Zengin Topbaş ülkemizdeki en zengin isimlerden bir tanesi olurken kişisel serveti 1,3 milyar dolar civarında olduğu bilinmektedir.

A 101 BİM şok kimin?

Ülkemizde BİM'in birçok sahibi bulunuyor. Şirketin kurucusu ve CEO'su Mustafa Latif Topbaş'tır. ŞOK SAHİBİ KİMDİR? 1995 yılında kurulan Şok Marketler T.A.Ş., 2011'in Ağustos ayında Yıldız Holding yani Ülker tarafından Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı.

Mustafa Latif Topbaş nereli?

Mustafa Latif Topbaş
Doğum1944
MilliyetTürk
Meslekİş insanı
Tanınma nedeniBim'in CEO'su ve kurucu ortağı
4 satır daha

Şok marketler zincirinin sahibi kim?

2011'in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi.

A101 sahibi kim nereli?

A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. Henüz 15 yaşındayken İstanbul'a göç ederek iş hayatına atılan Turgut Aydın, örnek bir Anadolu girişimcisi enerjisiyle önce ticari şirketler sonrasında ise sanayi şirketleri kurmuştur.

A101 Turgut Aydın nereli?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır. A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu.

Şok marketler zincirinin sahibi kimdir?

Şok Market 1995 yılında Koç Holding bünyesinde bulunan Migros tarafından kuruldu. Kısa sürede Türkiye'nin en büyük market zincirleri arasında yerini aldı. 2011 yılında ise Yıldız Holding tarafından satın alındı. Yıldız Holding'in sahibi o dönem hala hayatta olan Sabri Ülker'di, Ülker bisküvilerinin sahibi.