İnekle fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. İnekle fiyatı ne kadar?
  2. İnekle öğretmen ücreti ne kadar?
  3. İnekle uygulaması ücretli mi?
  4. İnekle nedir?
  5. Ozelders com ücretli mi?
  6. Demo Ders kaç dakika?
  7. Kunduz ayda kaç TL?
  8. Fizik özel ders kaç TL?
  9. Özel ders ücreti kaç TL?
  10. Bir ders nasıl anlatılır?
  11. Kunduz dönemlik paket nedir?
  12. Matematik özel ders saati ne kadar?
  13. Matematik özel ders ücreti ne kadar?

İnekle fiyatı ne kadar?

Özel ders fiyatları 100 TL'den başlayıp, 500 TL'lere hatta daha yüksek miktarlara varıyor. inekle'de ise bir saat ders 30 TL'ye denk geliyor yani en az 4 kat daha hesaplı. Ayrıca, istediğin kadar ders alırsın. Bir ders 60 dakika sürmek zorunda değil, sorunu sorup çıkabilir, konuyu anladığında dersi bitirebilirsin.

İnekle öğretmen ücreti ne kadar?

inekle.com'da üniversite öğrencileri ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine saati 15 TL'den ders veriyor.

İnekle uygulaması ücretli mi?

SMS ücretli mi? Evet, tekil SMS'ler 1 inekle dakikası, toplu SMS'ler ise öğretmen sayısına göre doğru orantılı şekilde ücretlendirilir.

İnekle nedir?

inekle, eğitimdeki fırsat eşitsizliğini bir nebze olsun azaltmaya çalışan, öğrencilere eğitim hayatları boyunca destek olmayı hedefleyen, Birebir Eğitim Vakfı'na bağlı bir sosyal sorumluluk girişimidir. Üniversite öğrencileri aracılığıyla birebir canlı eğitim desteği sunan inekle.com ile hayatına başlamıştır.

Ozelders com ücretli mi?

Ozelders.com'a üye olmak ücretsizdir. Ücretli hizmetleri üye olduktan sonra Üyelik Paketleri altında bulabilirsiniz.

Demo Ders kaç dakika?

Öncelikle demo dersine başlamadan önce bir seviye tespiti yapılır.Demo dersin ne kadar sürmesi gerektigi ögrencinin istegine bağlıdır.Normal olarak derslerde 40 dk ders, 5 dk mola,30 dk soru çözümü şeklinde işlenir.

Kunduz ayda kaç TL?

Sınırsız soru paketi ile çözülmemiş sorun kalmasın. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur.

Fizik özel ders kaç TL?

Fizik dersi fiyatı saatlik ortalama 66 TL. Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: fizik öğretmeninin deneyimi. ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz.

Özel ders ücreti kaç TL?

Eğer size yakın mesafe de uzman bir öğretmen ile görüşürseniz ve haftalık alacağınız ders saatinin minimum 3 saat olacağını varsayarsak saatlik 80 TL - 100 TL arası fiyata özel ders alabilirsiniz.

Bir ders nasıl anlatılır?

Etkili ders anlatmanın 8 inceliği
  1. Göz teması: Tüm ders bir su şişesine, bir öğrenciye veya tahtaya bakarak anlatılırsa öğrenciye hâkim olmak mümkün olmaz. ...
  2. Hareket: Tüm ders bir noktada durarak verilmemeli. ...
  3. Ses tonu: Tüm sınıfa hâkim olmak çok kolay değil. ...
  4. Öğrenciyi tanımak: İyi öğrenci bilinmek ister.
Daha fazla öğe...

Kunduz dönemlik paket nedir?

Dönemlik paket ile 29.06.2021'e kadar sorularını sorabilirsin. Kunduz; YKS, LGS, TYT, AYT, YDT, KPSS ve ALES'e hazırlanan öğrencilere çözemedikleri sorularda uzman eğitmen ağı ile ortalama 15 dakikada açıklamalı ve kaliteli çözüm desteği sağlayan bir soru çözüm uygulaması.

Matematik özel ders saati ne kadar?

Peki bu öğrencilerin özel ders fiyatları matematik için ne kadardır? Dersin seviyesine göre ve şehre göre değişiklik gösterse de bu derslerin saati genelde 45-100 TL arasında değişiyor.

Matematik özel ders ücreti ne kadar?

Matematik özel ders ücreti: 76 TL'dir. Ortalama fiyat aralığı ₺ arasında değişkenlik göstermektedir.