Atatürk Üniversitesi formasyon veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi formasyon veriyor mu?
  2. Atatürk Üniversitesi eğitim nasıl olacak?
  3. Pedagojik formasyon hangi dersler var?
  4. ATA AÖF uzaktan eğitim mi?
  5. Atatürk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?

Atatürk Üniversitesi formasyon veriyor mu?

2019-2020 Eğitim Öğretim Güz yarıyılı itibariyle açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ile ilgili tüm iş ve işlemler bu sayfada yer alan bilgilere bağlı olarak gerçekleştirilecektir. I. Dönem ve II. Dönem dersleri fakültemizde örgün eğitimle (yüz yüze) yürütülecektir.

Atatürk Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

Atatürk Üniversitesi Senatosunun güz döneminde uygulanacak eğitim modelini görüşmek üzere gerçekleştirdiği toplantıda, 2020-2021 Güz Yarıyılında eğitimin, birimlerle yapılan görüşmeler, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci” rehberi ve Sağlık Bakanlığı görüşleri ...

Pedagojik formasyon hangi dersler var?

Günümüzde pedagojik formasyon eğitiminde verilen dersler sınıf yönetimi, özel öğretim yöntemleri, öğretim tasarım ve materyalleri, ölçme ve değerlendirme, öğretmen uygulamaları, eğitim psikolojisi ile eğitim bilimi dersine giriş dersleri olup bu derslerle birlikte başka zorunlu ve seçmeli dersler de bulunmaktadır.

ATA AÖF uzaktan eğitim mi?

Örgün eğitimin yanında, ülke yükseköğretimine Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim olanaklarıyla da hizmet veren Atatürk Üniversitesi, yaklaşık on yıllık uzaktan eğitim tecrübesi sayesinde mevcut olan uzaktan eğitim altyapısını, öğrencilerin yükseköğretimden yoksun kalmamaları ve mağdur olmamaları için yaklaşık 450 bin ...

Atatürk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR Atatürk Üniversitesi Senatosu, 2021-2022 Güz Yarıyılında üniversite bünyesinde yürütülen bütün programlarda yüz yüze eğitime geçilmesine karar verdi.