MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Kimdir?

İçindekiler:

  1. MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Kimdir?
  2. HBÖ Akademi nedir?
  3. Hayat boyu genel müdürü kim oldu?
  4. Ahmet Vefa Güler kimdir?
  5. Yaygın eğitim ne olacak?
  6. Yüz yüze kurslar ne zaman başlayacak?
  7. Açık Öğretim Genel Müdürü kim?
  8. Kemal Karahan Genel müdür?
  9. Esat Tektaş kimdir?
  10. Hayat Boyu Öğrenme Neden Önemli?

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Kimdir?

Eğitim Politikaları Daire Başkanlığının görevleri şunlardır:
HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Not: Personeli doğrudan aramak için (0312) 413(Dahili Telefon No) gelecek
Mustafa EKİCİŞube Müdürümustafa.ekici@meb.gov.tr
Funda DURMUŞŞube Müdürüfunda.durmus@meb.gov.tr
Nazlı YILMAZMilli Eğitim Uzmanınazli.yilmaz@meb.gov.tr
14 satır daha

HBÖ Akademi nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) hayat boyu öğrenme kurslarına ilişkin eğitimleri uzaktan eğitimle yapacak. Uzaktan eğitim kurs programına katılanlar Milli Eğitim Bakanlığınca uzaktan eğitim platformu olan HBÖ Akademi üzerinden izlenebilecek. Kursiyerler, dijital içerikleri ve sınavı tamamlayarak belgelerine ulaşabilecek.

Hayat boyu genel müdürü kim oldu?

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne , Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ; Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne , aynı genel müdürlükten daire başkanı Halil İbrahim Topçu ; Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan; Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan'ı atadı.

Ahmet Vefa Güler kimdir?

Açık Öğretim Daire Başkanı Ankara Polatlı´da doğan Ahmet Vefa GÜLER Ankara Deneme Lisesini bitirdi. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün "Eğitim Programları" bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına Eğitim Programları Daire Başkanı olarak atandı. ...

Yaygın eğitim ne olacak?

Yaygın eğitim, toplumun ihtiyaçları ışığında belli bir amaca yönelik, geneli kapsayacak türden çeşitli eğitimlerin verildiği ve bu eğitimlerin kurumların belirleyeceği takvim ve saate bağlı kalınarak yapıldığı, talep edenlerin başarılı olması halinde ise karşılığında sertifika aldıkları eğitim sürecidir.

Yüz yüze kurslar ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullardaki takviye kurslarında ve 12. sınıflara yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak'tan itibaren başlatılacağı bildirildi.

Açık Öğretim Genel Müdürü kim?

Dr. Ahmet Vefa GÜLER - Açık Öğretim Daire Başkanı

Kemal Karahan Genel müdür?

2011-2014 yılları arasında Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve 2014-2021 yılları arasında Hatay İl Milli Eğitim Müdürü görevlerinde bulundu. 09 Ağustos 2021 tarihinde Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine başlayan Kemal KARAHAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Esat Tektaş kimdir?

Mayıs 2019 tarihine kadar Ankara'da 1. Akşam Sanat Okulu'nda öğretmen olarak görev yaptı. ... Mayıs 2019'da Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne daire başkanı olarak atanan Esat TEKTAŞ, Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Hayat Boyu Öğrenme Neden Önemli?

Hayat boyu öğrenmenin temel amacı, bireylerin içinde yaşadıkları bilgi toplumuna uyum sağlamalarına ve hayatlarını daha iyi kontrol edebilmelerine yönelik olarak sosyal ve ekonomik yaşamın tüm basamaklarında aktif katılımlarına imkân tanımaktır (Milli Eğitim Bakanlığı [MEB], 2009).