Öğrenci kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Öğrenci kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?
  2. Garanti Bankası öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  3. Bonus genç kredi kartı kimlere verilir?
  4. Axess exi26 limiti ne kadar?
  5. Yapı kredi Play kredi kartı mı?
  6. Garanti Bankası kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?
  7. Bonus genç kredi kartı nasıl alınır?

Öğrenci kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Kısa Mesajla (SMS) Başvuru Dilersen büyük harflerle GENC yazıp arada bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranı 4402'ye SMS göndererek de Maximum Genç kredi kartına kolayca başvurabilirsin. İstersen tüm İş Bankası Şubelerinden de Maximum Genç kredi kartına başvuru yapabilirsin.

Garanti Bankası öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

Bonus Genç öğrenci kredi kartı kullanacaklar 500 tl limitli kredi kartı kullanımından faydalanırlar. Öğrenciler aylık asgari tutarları düzenli olarak öderler ise banka şubelerine gidip, limit yükseltilmesi için talepte bulunabilirler.

Bonus genç kredi kartı kimlere verilir?

Bonus Genç sadece 18-25 yaş arası gençler için! Bonus Genç Kredi Kartınla; kampanyalara katıl, bonus fırsatlarından faydalan, kart ücreti ödemeden bol bol bonus kazan!

Axess exi26 limiti ne kadar?

6 yıldır kullandığım Akbank Axess exi26 kredi kartımın limiti toplam 200 TL'dir. Akbank 200 TL limitli kredi kartımın %11'i kadar kart aidatı almakta ve bunu iade etmemektedir.

Yapı kredi Play kredi kartı mı?

Play kart bütün gençleri bir araya getiren ve sadece onlara özel olarak kredi kartı ve bankacılıkta çeşitli fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan bir karttır.

Garanti Bankası kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?

Özellikler
  1. SMS ile limit artış talebinde bulunabilirsiniz.
  2. Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan, ARTIR, İSTENİLEN LİMİT, KART SON 6 HANE , AYLIK NET GELİR bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 3340'a, yurt dışından talepte bulunmak için 3340 yerine 0532 752 33 40'a sms gönderebilirsiniz. (
Daha fazla öğe...

Bonus genç kredi kartı nasıl alınır?

Bonus Program Ortakları tarafından yapılan taksitlerden faydalanabilir, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Bonus Genç kredi kartına başvurmak için hemen “GENC” yazıp 3340'a gönderebilirsin.