Turkcell Platinum kac tl?

İçindekiler:

  1. Turkcell Platinum kac tl?
  2. Platinum nedir Turkcell?
  3. Turkcell Platinum ayrıcalıkları nedir?
  4. Platinum Black ne kadar?
  5. Platinum 15 GB ne kadar?
  6. Turkcell Platinum hangi Beach?
  7. Turkcell Platinum Alaçatı Beach hangileri?
  8. Turkcell 50 GB ne kadar?
  9. Platinum Plus 15 ne demek?
  10. Turkcell 40 GB internet ne kadar?
  11. Turkcell Platinum hangi ülkelerde geçerli?
  12. Turkcell Platinum 5 GB Hediye nasıl yapılır?

Turkcell Platinum kac tl?

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli
PaketİçerikAylık Abonelik Ücreti
Platinum 30GB+30 GB İnternet + Her Yöne 1500 DK + Turkcell'lilerle Sınırsız Konuşma + 300 SMS119 TL

Platinum nedir Turkcell?

Platinum 25 kampanyası yurt içi her yöne 1500 dk ve Turkcell'lilerle sınırsız görüşme, yurt içi her yöne 300 SMS, 25 GB yurt içi internet kullanımı, WhatsApp ve BiP uygulamalarında sınırsız mesajlaşma, Dergilik Midi paketi ve bu uygulamada geçerli 1 GB internet içermektedir. 300 SMS, MMS olarak da kullanılabilir.

Turkcell Platinum ayrıcalıkları nedir?

Turkcell, Platinum ile müşteri istediğinde ayağına kadar giden Platinum hizmet ekibi, Platinum müşterisine özel tarifeler, avantajlı yurtdışı teklifleri, ücretsiz havalimanı transferi, hediye sinema bileti ve birçok etkinlikte ayrıcalıklar ile müşterilerini ayrıcalıklar dünyasında hissettirmeyi amaçlıyor.

Platinum Black ne kadar?

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli
PaketİçerikYıllık Abonelik Ücreti
Platinum Black 8535 GB İnternet + 50 GB Sosyal Medya + Her Yöne 1500 DK + Turkcell'lilerle Sınırsız Konuşma + 300 SMS159 TL

Platinum 15 GB ne kadar?

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli
PaketİçerikKontratlı Aylık Ücret
Platinum Plus 1515 GB internet + her yöne 2000 dk, Turkcell'lilerle sınırsız konuşma + her yöne 300 SMS/MMS + Dergilik Maksi + Dergilikte geçerli 1 GB109,90 TL

Turkcell Platinum hangi Beach?

Bu yaz rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri; Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve BabylonÇeşme'ye giriş ücretlerinde yüzde 50 avantajlı olacak.

Turkcell Platinum Alaçatı Beach hangileri?

Bu yaz rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve Babylon Çeşme'ye giriş ücretlerinde yüzde 50 avantajlı olacak. Ayrıca bu plajlardaki etkinlik alanlarında da pek çok sürpriz Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor olacak.

Turkcell 50 GB ne kadar?

4.5G Mobil Wifi 50 GB Yeni
PaketİçerikYıllık Abonelik Ücreti
4.5G Mobil Wifi 50 GB Yeni50 GB İnternet99,90 TL

Platinum Plus 15 ne demek?

Bu değişiklikle birlikte paket fiyatı 132,25 TL olmuştur. Platinum Plus 15 Paketi 15 GB internet, her yöne 2000 dakika, Turkcell'lilerle sınırsız görüşme, her yöne 300 SMS/MMS, Dergilik Maksi Paketi ve Dergilik'te geçerli 1 GB içerir. Paketten tüm bireysel faturalı Turkcell ses hattı kullanıcıları yararlanabilir.

Turkcell 40 GB internet ne kadar?

​Hazır Kart Faturasız Dev Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Dev 40 GB Paketi ile sadece 199 TL'ye 6 ay boyunca 40 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 10000 dakika konuşup 10000 SMS atabilirsiniz. Üstelik paketinize Dergilik, BiP, TV+ ve Lifebox da dahil.

Turkcell Platinum hangi ülkelerde geçerli?

Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, KKTC, Polonya, Portekiz, Porto Riko, San Marino, Slovenya, ...

Turkcell Platinum 5 GB Hediye nasıl yapılır?

Hediye 5 GB internet, her 30 günde 1 kez alınabiliyor. 7 gün yurt içinde geçerli oluyor. Fayda Platinum mobil uygulaması üzerinden alınabiliyor. Hediye internetinizi kullanmak için her ay Platinum mobil uygulamasını ziyaret ederek, İnterneti Al butonundan aktif hale getirebilirsiniz.