MSÜ tercihleri ne zaman belli olur?

İçindekiler:

  1. MSÜ tercihleri ne zaman belli olur?
  2. MSÜ intibak eğitimi ne zaman başlıyor?
  3. 2021 ms ü tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. MSÜ ADP nereden bakılır?
  5. MSÜ intibak eğitimi zor mu?
  6. MSÜ Tercihleri ne zaman yapılacak 2021?
  7. MSÜ Sağlık mülakatı kaç gün sürer?
  8. 2021 MSÜ tercih sonuçlarına nasıl bakılır?

MSÜ tercihleri ne zaman belli olur?

Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan (saat 10:00'dan)- (saat 23:59'a kadar) yapmaları gerekmektedir.

MSÜ intibak eğitimi ne zaman başlıyor?

Milli Savunma Üniversitesi. Okulumuza yeni katılan öğrencilerin askerlik anlayışını geliştirmek, temel askerî terminolojiye ve uygulamalara aşinalığını arttırmak maksadıyla “İntibak Eğitimi” uygulanmaktadır. Bu eğitim Ağustos - Eylül ayları içerisinde 2 ila 8 hafta süre ile uygulanmaktadır.

2021 ms ü tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, sınav sonuçlarına 22 Nisan 2021 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

MSÜ ADP nereden bakılır?

''Aday Yerleştirme İşlemleri'' sürecinde adaylar tercih ettikleri okullardaki aday sıraları ile birlikte ilgili okulda en son kaydı alınan adayın ADP sırasını www.msu.edu.tr adresinden görüntüleyebilecekleridir (Ek yerleştirme süreci hariçtir.).

MSÜ intibak eğitimi zor mu?

Kolay Mı? Liselerde, üniversitelerde oryantasyon eğitimi alan, askere giden adaylar intibak eğitimi süresince zorlanmayacaktır. Çünkü bu eğitim temelde adayların alışmasını, adapte olmasını sağlamak için verilir. Başka bir deyişle intibak eğitimi oldukça kolaydır.

MSÜ Tercihleri ne zaman yapılacak 2021?

Askeri öğrenci adaylarının 2021 MSÜ tercih işlemleri devam ediyor. 2021 MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılabilecek. Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan-19 Mayıs yapabilecek.

MSÜ Sağlık mülakatı kaç gün sürer?

2'nci seçim aşamaları, sağlık raporu bölümü hariç olmak üzere; Adaylar için birinci gün Evrak Kontrol, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi (FYT), ikinci gün, mülakat sınavları yapılacak şekilde 2 gün sürmektedir.

2021 MSÜ tercih sonuçlarına nasıl bakılır?

MSÜ tercih sonuçları açıklandı. Bu nedenle Personel Temin sayfasına girişte yoğunluk yaşanıyor. Sonuçlarınızı https://personeltemin.msb.gov.tr/ web sayfasından öğrenebilirsiniz. Adaylar tercih ettiği okullara Aday Değerlendirme Puanına göre tercih öncelikleri dikkate alınarak yerleştirilecektir.