Gökhan Özen eşinden ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Gökhan Özen eşinden ayrıldı mı?
  2. Gökhan Özen eşiyle neden ayrıldı?
  3. Gökhan Özen kızından neden ayrı?
  4. Gökhan Özen'in sevgilisi kimdir?
  5. Selen Özen kimin kızı?
  6. Gökhan Özen kiminle evliydi?

Gökhan Özen eşinden ayrıldı mı?

GÖKHAN ÖZEN VE SELEN SEVİGEN BOŞANDI Gökhan Özen ve Selen Sevigen'in evliliği bitti. Çift boşandıklarını yazılı bir açıklama ile duyurdular. ... İKİ CÜMLELİK BOŞANMA AÇIKLAMASI -Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz.

Gökhan Özen eşiyle neden ayrıldı?

Şarkıcı Gökhan Özen'in eski eşi Selen Sevigen, öfkesini kontrol edemediğini ve çocuklar üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini iddiasıyla eski eşinden şikayetçi olmuş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Gökhan Özen kızından neden ayrı?

Boşanmanın Sebebi Kıskançlıkmış… Bu durumdan rahatsız olan ve bunu dile getiren Selen Sevigen'e eşinin cevabı “Albüm çalışmaları için yalnız kalmaya ihtiyacım var” şeklinde oldu. Bu cevabın ardından kıskançlık krizine giren Selen Sevigen ile Gökhan Özen sık sık tartışmaya başladı ve evlilik bitme noktasına geldi.

Gökhan Özen'in sevgilisi kimdir?

Selen Sevigen Özene. 2010–2016 Gökhan Özen/Eşi

Selen Özen kimin kızı?

Koşullar ağırlaşmasın diye savcılığa şikayetçi olmadık” dedi. Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre; popçu Gökhan Özen'den dört yıl önce boşanan eski bakan Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen, “Babalarıyla çocukları arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi” için dava açtı.

Gökhan Özen kiminle evliydi?

Selen Sevigen Özene. 2010–2016 Gökhan Özen/Eşi