E Okulda Neler Var?

İçindekiler:

  1. E Okulda Neler Var?
  2. E okul ucretli mi?
  3. E okul sisteminin eğitim öğretime katkısı nedir?
  4. 8383 ücreti ne kadar?

E Okulda Neler Var?

e-Okul Hakkında Devlet ve özel ilköğretim okulları, anaokulları, özel eğitim kurumları, ortaöğretim kurumları e-okul sisteminde işlem yapmaktadır. e-okul sisteminde öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, merkezî olarak yapılacak sınavların (LGS, DPY-B vb.)

E okul ucretli mi?

Bunun için üye olmanız yeterlidir. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.

E okul sisteminin eğitim öğretime katkısı nedir?

Tüm lise ve ilk öğretim seviyesindeki okullarda kullanılan E-okul sistemi ile öğrencilere ait not ve devamsızlık bilgisi gibi temel bilgiler güncel olarak yer alıyor. ... Bunun nedeni ise öğrencilere daha iyi ulaşabilmek ve bu sayede öğrencilerin daha iyi eğitim almasını sağlamaktır.

8383 ücreti ne kadar?

Servisle ilgili bilgi alabilmek için YARDIM yazıp 8383'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. MEB Mobil Bilgi Servisine abonelik vergiler dahil aylık 2,5 TL'dir. Sorgulama komutlarını kullanarak yapılacak sorgulamalarda 8383 kısa numarasına gönderilen her SMS vergiler dahil 1 TL olarak ücretlendirilir.