SSYV bursu nedir?

İçindekiler:

  1. SSYV bursu nedir?
  2. Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?
  3. TESA bursuna kimler başvurabilir?
  4. Sosyal yardım bursu ne kadar?
  5. Kaymakamlık bursu ne kadar?
  6. TESA başvurusu nasıl yapılır?

SSYV bursu nedir?

2010 yılından itibaren Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans Bölümlerinde okuyan 2. sınıf ve üstü lisans öğrencilerine eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla vakfımız karşılıksız burs vermektedir. Burs süresi 9 ay olup, ayda “500,00 TL” dir.

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?

KARŞILIKSIZ BURS İÇİN İLK KEZ BAŞVURACAKLAR ONLİNE BAŞVURU 2021-2022 dönemi Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı karşılıksız burs başvuruları, Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans Bölümlerinde okuyan öğrenciler 16 Ağustos – tarihleri arasında Web sitemizden ...

TESA bursuna kimler başvurabilir?

Sağlık ve tıp alanında lisans veya lisansütü öğrenim görmek ve maddi yetersizlik içinde olmak. Mükerrer Burs Durumu, Geri Ödeme Durumu belirtilmemiş olup tahminidir. Başvurular online olarak yapılmaktadır. Başvuru Formu'na 2 adım sonra ulaşabilirsiniz.

Sosyal yardım bursu ne kadar?

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, 2021-2022 eğitim öğretim yılında Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans bölümlerinde okuyan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs vermektedir. Karşılıksız burs süresi 9 ay olup, ayda “500,00 TL” dir.

Kaymakamlık bursu ne kadar?

2021 Kaymakamlık burs ücretleri ise, İlkokul ve ortaokul öğrencileri için: 500 TL. Lise ve lisans öğrencileri için en düşük: 456 TL. Lise ve lisans öğrencileri için en yüksek: 900 TL olarak verilmektedir.

TESA başvurusu nasıl yapılır?

TESA Burs Başvurusu
  1. T.C kimlik kartı / Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  2. Adli Sicil Belgesi (e-devletten alınabilir)
  3. Öğrenci Belgesi (Okuldan ya da e-devletten alınabilir)
  4. Aile Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aileyi gösteren vukuatlı), (e-devletten alınabilir)
  5. Aile Durum Belgesi;
Daha fazla öğe...