Axa Sigorta sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Axa Sigorta sahibi kim?
  2. AXA sağlık sigortam var mı?
  3. Özel sağlık sigortalı olduğumu nasıl öğrenebilirim?
  4. Aegon Emeklilik satılıyor mu?
  5. Aegon ne şirketi?
  6. BES nasıl çıkarım?

Axa Sigorta sahibi kim?

AXA S.A. AXA S.A., uluslararası Fransız yatırım, emeklilik ve sigorta grubu. Merkezi Paris'in 8. arrondissementinde bulunur.

AXA sağlık sigortam var mı?

Paketler içerisinde yer alan yatarak tedavi, doktor muayenesi ve ilaç tedavisi, gebelik takip giderleri, yurt dışı yatarak tedavi ve yurt dışı ayakta tedavi hizmetlerini istediğiniz gibi yöneterek sağlık sigortanız kapsamına dahil edebilirsiniz. ... AXA Özel Sağlık Sigortası ile sağlığınızı, geleceğinizi planlayın!

Özel sağlık sigortalı olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Sağlık sigortasu sorgulama işlemi, e – devlet uygulamsı üzerinden oldukça hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Bunun için Sosyal Güvenlik Kurumu sayfası üzerinden sorgulama yapabilir ve var olan sigorta poliçenize dair bilgi alabilirsiniz.

Aegon Emeklilik satılıyor mu?

Hayat sigortası, emeklilik ve fon yönetimi alanlarında dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından olan Hollanda merkezli Aegon Grup, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu dört ülke birimini 830 milyon Euro'ya Vienna Insurance Group'a (VIG) sattı.

Aegon ne şirketi?

Aegon'un tarihi neredeyse iki yüzyıl öncesine dayanır, ancak bugün bildiğimiz Aegon markası, 1983'de iki Hollandalı sigorta şirketinin AGO ve Ennia birleşmesinden sonra kuruldu. Bugün Aegon, dünyanın en büyük 10 sigorta şirketinden biridir.

BES nasıl çıkarım?

08 numaralı çağrı merkezi arandıktan sonra sesli yanıt sistemi ile BES menüsüne ulaşılmalı ve zorunlu BES'ten çıkış talebi iletilmelidir.