Ininal nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Ininal nasıl giriş yapılır?
  2. Ininal cüzdanda ne kadar var?
  3. Ininal cüzdan ne işe yarıyor?
  4. Ininal kartta temassız var mı?
  5. Ininal sanal karta nereden para yüklenir?
  6. Ininal cüzdan nasıl kullanılır?
  7. Ininal her yerde geçer mi?
  8. Ininal çipli ve temassız kart nereden alınır?
  9. Ininal temassız nereden alınır?
  10. Ininal kart yaş sınırı var mı?
  11. Sanal karta para yüklenir mi?
  12. Ininal sanal karta para yüklenir mi?

Ininal nasıl giriş yapılır?

Eğer daha önceden ininal.com ya da ininal Cüzdan kullanarak hesap oluşturduysan;
  1. www.ininal.com adresinden ONLINE İŞLEMLERE GİRİŞ YAP butonuna tıkla.
  2. Mevcut hesabına giriş yapmak için ininal.com ya da ininal Cüzdan uygulaması üzerinden kayıt olurken belirlediğin e-posta ve şifre ile giriş yapman gerekmekte.

Ininal cüzdanda ne kadar var?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir.

Ininal cüzdan ne işe yarıyor?

Kullanıma hazır, her yerde geçen bir alışveriş kartıdır. ininal kartınıza yüklediğiniz para kadar harcama yapabilirsiniz. Karta sahip olmak ve kullanmak için 12 yaş ve üzerinde olmanız yeterlidir. Kredi kartı ve/veya banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.

Ininal kartta temassız var mı?

ininal Kart'ın içine yüklediğin kadar harcarsın, limitini kendin belirlersin. Her yerde geçerli ininal Kart ile oyun, giyim, kitap ya da yemek gibi farklı alanlarda alışverişlerini güvenle yaparsın. Her yerde geçerli, içine yüklediğin kadar harcadığın, seni borçlandırmayan ininal Kart şimdi çipli ve temassız özellikli!

Ininal sanal karta nereden para yüklenir?

Bakiye Yükleme Noktaları
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal cüzdan nasıl kullanılır?

İninal Cüzdan Üzerinden Para Yükleme İşlemi
  1. Cüzdan uygulamasına girildikten sonra “İşlemlerim” kısmından “Para Yükle” kısmı seçilir.
  2. Banka/Kredi kartı veya Havale/EFT seçenekleri ile yükleme yapılabilir.
  3. Yüklemek istenen tutar, aylık yüklenebilir tutarın üzerinde ise işlem başarısız olur ve para iade edilir.
Daha fazla öğe...

Ininal her yerde geçer mi?

ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsin. ... ininal Kart'ı ŞOK Market, D&R, Kim Market, Kipa, Macrocenter, Migros, Pratik İşlem noktaları, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

Ininal çipli ve temassız kart nereden alınır?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal Kart'ı D&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.

Ininal temassız nereden alınır?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Yenilenen çipli temassız ininal Kart'ı Haziran ay sonuna kadar Gittigidiyor, Hepsiburada ve N11'den kargo ücreti ödemeden alabilirsin. Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal Kart'ı D&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.

Ininal kart yaş sınırı var mı?

Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir. Yaş sınırı var mı? ininal Kart'a 13 yaşından büyük herkes sahip olabilir. ininal Kart'ı velisinin gözetiminde kullanacaklar için yaş sınırı yoktur.

Sanal karta para yüklenir mi?

İnternette alışveriş yapmak istediğinizde önce Garanti Sanal Kart'ınıza herhangi bir hesabınızdan para transferi yapmalısınız. Garanti Sanal Kart'ın limiti sizin yüklediğiniz kadar olacaktır. Garanti Sanal Kart'ınızla alışverişinizi yaptıktan sonra kalan parayı hesabınıza geri aktarabilirsiniz.

Ininal sanal karta para yüklenir mi?

Sanal kartına ininal Cüzdan uygulaması üzerinden havale yapabilir, dilersen Merkez PTT şubelerinden kart numaran ile yükleme yapabilirsin. Migros, Macrocenter, Şok Market ve Teknosa şubelerinden ise barkod numaran ile sanal kartına yükleme yapabilirsin.