Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır?
  2. WhatsApp web'e nasıl bağlanır?
  3. WhatsApp web nasıl açılır 2021?
  4. WhatsApp başka telefona nasıl kopyalanır?
  5. WhatsApp hesabımı yeni telefonuma nasıl aktarırım?

Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır?

Android'li telefonlarda Sohbet ekranındayken Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin. – iPhone'da Ayarlar > WhatsApp Web'e dokunun. – Windows Phone'da ve Nokia S60'ta Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin. – Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranına yönlendirerek QR kodunu okutun.

WhatsApp web'e nasıl bağlanır?

WhatsApp'ın Web sürümünü kullanmak için; Android'de, Sohbet ekranında > Menü > Web, iPhone'da, Ayarlar > WhatsApp Web ve Windows Phone'da ise Menü > Web'e gidin. Daha sonra uygulama sizden kamera erişimi isteyecek. Kamera erişimine evet deyin ve bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresini açın.

WhatsApp web nasıl açılır 2021?

Android için; Bilgisayardan https://web.whatsapp.com/ adresine girin. Sohbetler ekranından sağ alt köşedeki üç nokta simgesine tıklayın. Seçeneklerin içinden Whatsapp Web'e tıklayın. Bilgisayarda girdiğiniz sitedeki QR kodu telefonda açılan ekrana okutun.

WhatsApp başka telefona nasıl kopyalanır?

Eski cihazınızda ki Ayarlar>Sohbetler>Sohbet Yedekleme seçeneğini seçerek devam edin. Eski cihazınızda bir SD kart kullanıyorsanız, SD kartınızı eski telefonunuzdan çıkartarak yeni telefonunuza yerleştirin. Dahili belleğe kaydedilen telefonlar için yeni cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.

WhatsApp hesabımı yeni telefonuma nasıl aktarırım?

Yeni bir telefon numarasına geçme
  1. WhatsApp'ı yeni telefonunuza indirin ve yeni telefon numaranızla kaydolun.
  2. Eski telefon numaranızla ilişkili WhatsApp hesabını silin.