Yaşar Üniversitesinde hukuk var mı?

İçindekiler:

  1. Yaşar Üniversitesinde hukuk var mı?
  2. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi ücretleri ne kadar?
  3. Yasar Hukuk kac yil?
  4. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi ingilizce mi?
  5. Yaşar hukuk ingilizce mi?
  6. Yaşar Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
  7. Izmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?
  8. Izmir yaşar hukuk ingilizce mi?

Yaşar Üniversitesinde hukuk var mı?

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi, eğitimlerini Türkiye'nin köklü hukuk fakültelerinde tamamlamış, alanlarında tanınmış bir uzmanlığa sahip yetkin öğretim üyelerinden oluşan bir akademik kadroya sahiptir.

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi ücretleri ne kadar?

2018-2019 akademik yılında öğrenim ücreti; Hazırlık sınıfı için 35.000 TL, tüm fakülteler için 35.000 TL, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu programları için 34.000 TL, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için 35.000 TL, Meslek Yüksek Okulu programları için 16.500 TL, Adalet Meslek Yüksekokulu için 18.000 TL'dir.

Yasar Hukuk kac yil?

206010503 | Yaşar Üniversitesi Hukuk Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi ingilizce mi?

Bu programdaki öğretim dili en az %30 İngilizce'dir. Yaşar Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücretlidir.

Yaşar hukuk ingilizce mi?

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2017-2018 müfredatı için tıklayınız. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2017-2018 %30 İngilizce müfredatı için tıklayınız.

Yaşar Üniversitesi Tercih Bursu var mı?

Öğrenci Seçme Yerleştirme sınavı sonucunda Yaşar Üniversitesinin Burssuz programlarından birine girme hakkı kazanan şehitlerin eşleri ve çocuklarına, malul gazilere ve çocuklarına, Mütevelli Heyet tarafından tahsis edilen kontenjan dahilinde burs verilebilir.

Izmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir.

Izmir yaşar hukuk ingilizce mi?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir.