PTT Bank ne kadar promosyon ödüyor?

İçindekiler:

  1. PTT Bank ne kadar promosyon ödüyor?
  2. Ptt'den maaş alanlar promosyon alacak mı?
  3. Postaneden maaş alanlar ne kadar promosyon alacak?
  4. Promosyonlar ne zaman?
  5. Emekli maaşı ne zaman geri gider?
  6. Aylık bloke nedir?
  7. PTT emekli maaşı promosyonu ne kadar?

PTT Bank ne kadar promosyon ödüyor?

PTT EMEKLİ PROMOSYONLARI NE KADAR? 1000 liradan az maaş alanlar 300 TL, 1.000-2.000 TL arasında maaş alan emeklilere 375 TL, 2.000 TL'den fazla maaşı olanlara ise 450 TL.

Ptt'den maaş alanlar promosyon alacak mı?

Bankacılık faaliyetlerine yön veren PTT emekli maaş müşterilerinin belirlenen şartlara uygunluk göstermesi halinde emekli aylığına promosyon ödemesi yapıyor. ... Promosyon imkanı kapsamında avantajlı kampanya seçenekleri sunan PTT ilave bir ücret talep edilmeden emekli promosyon ücretinin eve gelmesini de sağlıyor.

Postaneden maaş alanlar ne kadar promosyon alacak?

İlk ödemeleri mart ayı içinde yapılması planlanan banka promosyonu kapsamında, bin lira altında emekli maaşı alanlara 300, bin lira ile 2 bin lira arasında emekli maaşı ödenenlere 375, 2 bin lira üzerinde emekli maaşı alanlara da 450 lira bir seferde ödeme yapılacak.

Promosyonlar ne zaman?

'de ilk promosyonunu alan emekliler, 'de ikinci promosyona hak kazanacak. Promosyon için emeklilerin bankaya gidip 3 yıl geçerli promosyon sözleşmesi imzalaması gerekiyor. Emekliye ikinci promosyon olarak itibarıyla yeni ödemeler yapılacak.

Emekli maaşı ne zaman geri gider?

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri adına gönderilen maaşlar 12 ay süreyle, Şirketimizde ödenmek üzere beklemekte, hak sahibi tarafından alınmaması halinde bekleme müddeti sonunda ilgili Kuruma iade edilmektedir.

Aylık bloke nedir?

Bazı sebeplerden dolayı bankalar emekli maaşlarının hepsine bloke koymakta ve emekli olan kişinin maaş almasına engel olmaktadır. Emekli maaşı üzerine bloke koyma konusu yasalarda yer almaktadır. ... Yani emekli kişinin bizzat talebi olmazsa nafaka alacağı dışında maaşından hiçbir kesilme yapılamamaktadır.

PTT emekli maaşı promosyonu ne kadar?

Emeklilerin hayat standartlarının artırılmasına katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hakan Gülten, Şirketimiz ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokolle emekli maaşını üç yıl boyunca Şirketimizden alma taahhüdü veren emeklilerin, maaş oranına göre 750 TL'ye varan nakit ...