KPSS sınav sonuçları sınavdan kaç gün sonra açıklanıyor?

İçindekiler:

  1. KPSS sınav sonuçları sınavdan kaç gün sonra açıklanıyor?
  2. KPSS 2021 6 sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Memurluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. KPSS 2021 ne zaman Ortaogretim?
  5. 2021 onlisans KPSS NE ZAMAN?

KPSS sınav sonuçları sınavdan kaç gün sonra açıklanıyor?

KPSS maratonunu geride bırakan adaylar sonuç tarihini beklemeye başladı. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin internet sitesinden ilan edilecek, ardından tercih dönemi başlayacak. KPSS sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinde 16 Eylül tarihinde duyurulacak.

KPSS 2021 6 sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 11 Haziran 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Memurluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından 16 Eylül'de açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak.

KPSS 2021 ne zaman Ortaogretim?

KPSS A Grubu Ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) oturumları 1 Ağustos'ta düzenlenecek. KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? KPSS başvuruları 2021 yılında 28 Mayıs tarihinde başlayacak ve 14 Haziran'da sona erecek.

2021 onlisans KPSS NE ZAMAN?

ÖSYM'nin sınav takviminde belirttiğine göre, KPSS önlisans başvuruları 28 Mayıs tarihinde başlayacak ve 14 Haziran'da sona erecek. 2021-KPSS A Grubu Ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) oturumları 1 Ağustos'ta düzenlenecek.