Bircan Bali eşi neden boşandı?

İçindekiler:

  1. Bircan Bali eşi neden boşandı?
  2. Bircan Bali Ömer gezen ayrıldı mı?
  3. Bircan Bali ne zaman doğum yaptı?
  4. Bircan Bali nin bebeği kimden?
  5. Bircan Bali Ermeni mi?
  6. Bircan Bali'nin çocuğu doğdu mu?
  7. Bircan Bali kac aylik hamile?

Bircan Bali eşi neden boşandı?

Bali boşanma sebebini başka şehirlerde ikamet ediyor olmaları olarak açıkladı. Bircan Bali kızı Saygı'nın velayetinin kendisinde olduğunu söyledi.

Bircan Bali Ömer gezen ayrıldı mı?

2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturan Bircan Bali, 2 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi.

Bircan Bali ne zaman doğum yaptı?

Bircan Bali: tarihinde dünyaya geldi.

Bircan Bali nin bebeği kimden?

Avukat Murat Gezen ile evli olan Bircan Bali'nin kızı oldu. Bircan Bali kızının adını Saygı Karen koydu. Sunucu Bircan Bali doğumdan hemen sonra bebeğinin ayaklarını paylaştı. Bircan Bali paylaşımına "Ve hayat şimdi başladı...

Bircan Bali Ermeni mi?

Bircan Bali kimdir: Bircan Bali, tarihinde dünyaya geldi. ... Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana'dır. Arto kimdir: Aslen Ermeni olan ve sahne adıyla tanınan Arto, 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gerçek adı Harutyan Dalga'dır.

Bircan Bali'nin çocuğu doğdu mu?

Avukat Murat Gezen ile evli olan Bircan Bali'nin kızı oldu. ... Sunucu Bircan Bali doğumdan hemen sonra bebeğinin ayaklarını paylaştı. Bircan Bali paylaşımına "Ve hayat şimdi başladı... Demek bu ayaklardı bana her tekme attığında burnumu sızlatan sanki yeni doğmuş gibi beni hayata bağlayan...

Bircan Bali kac aylik hamile?

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali, geçtiğimiz sene avukat Ömer Gezen ile evlendi. Şimdilerde 5 aylık hamile olan Bali, dün canlı yayında fenalık geçirdi.