Nusret'in nerelerde restoranı var?

İçindekiler:

  1. Nusret'in nerelerde restoranı var?
  2. Nusret Restaurant sahibi kimdir?
  3. Nusret Gold Steak ne kadar?
  4. Nusret bütün menü kaç TL?
  5. Nusret te icki var mi?
  6. Nusret'in kimdir?
  7. Nusretin altın eti kaç TL?
  8. Nusrette lokum ne kadar?

Nusret'in nerelerde restoranı var?

Nusr-Et'in an itibariyle Etiler, Nişantaşı, Bebek, Bodrum, Marmaris ve Ankara olmak üzere Türkiye'de toplamda 6 şubesi bulunmakta. İlk yurt dışı şubesini ise geçtiğimiz yıl Dubai'de açan Nusret, kısa süre Abu Dhabi'de de misafirlerini ağırlamaya başladı. Çok yakında New York ve Londra'da da restoran açmayı planlıyor.

Nusret Restaurant sahibi kimdir?

Nusret Gökçe (d. 9 Ağustos 1983), Türk kasap, şef ve restoran işletmecisi. Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başlandı ve bir internet fenomeni hâline geldi. Nusr-et isimli restoran zincirinin sahibidir.

Nusret Gold Steak ne kadar?

Buna göre Nusret'in ünlü altın kaplamalı bifteğini İngiliz parasıyla 800 sterlin, Türk lirasıyla ise TL'den satışa sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Diğer yandan Nusret Gökçe'nin İngiltere'deki restoranında menüye koyduğu fiyatlar, İngiliz gazetesi Daily Mail'in de dikkatini çekti.

Nusret bütün menü kaç TL?

Nusret Fiyatlari
GidaFiyat
Dallas Steak (500 gr.)₺300,00
Dana Şaşlık (300 gr.)₺225,00
Kuzu Pirzola (250 gr.)₺225,00
Nusr-Et Kobe (200 gr.)₺360,00
64 satır daha

Nusret te icki var mi?

Gökçe, ”Alın yazısı denilen bir hadise vardır, ona inanırım. Ben gayret ederim gerisi Allah'ın yardımı ile olur. Alkol kullanmıyorum.

Nusret'in kimdir?

Nusret Gökçe Kimdir ? 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. ... Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır.

Nusretin altın eti kaç TL?

TL'YE SATACAK Takvim gazetesinin haberine göre Beverly Hills'te bulunan restoranın fiyat listesi de belli oldu. Buna göre Nusret'in ünlü altın kaplamalı bifteğini İngiliz parasıyla 800 sterlin, Türk lirasıyla ise TL'den satışa sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Nusrette lokum ne kadar?

Nusret Fiyatlari
GidaFiyat
Dana Lokum (200 gr.)₺215,00
Dana Sırt₺444,00
Nusr-Et Spaghetti (200 gr.)₺225,00
Dana Bonfile (200 gr.)₺225,00
64 satır daha