Instagram Story özelliği nedir?

İçindekiler:

  1. Instagram Story özelliği nedir?
  2. Instagram hikayesi ne demek?
  3. Instagrama Story nasıl atılır?
  4. Feed nedir instagramda?
  5. Instagrama Story özelliği ne zaman geldi?
  6. Instagram hikayeyi gözünden gör ne demek?
  7. Instagram Story nedir nasıl kullanılır?
  8. Hikaye nasıl paylaşılır?
  9. Instagram bir sonraki hikaye nedir?
  10. Instagramda hikayeyi görenleri nasıl görürüz?
  11. Instagramda beni takip etmeyen hikayemi görebilir mı?

Instagram Story özelliği nedir?

Instagram'ın geliştirdiğini belirttiği bu yeni sistemde ( Instagram Stories) yine aynı şekilde istediğiniz fotoğrafınızı seçiyor, tercihen filtreliyor ve yayına alıyorsunuz ancak Stories sistemine göre gönderdiğinizde fotoğrafınız yalnızca 24 saat yayında kalıyor ve zaman dolduğunda kendi kendine siliniyor.

Instagram hikayesi ne demek?

Story kelimesinin sözlük anlamında bakıldığında İngilizce üzerinden Türkçeye 'hikaye' şeklinde çevrilmektedir. Aynı şekilde Instagram uygulaması olarak da bu anlamı üzerinden kullanılmaktadır. Paylaşılan ve ana sayfada görülen bir fotoğrafını 24 saat içerisinde görülmesine ve aynı zamanda gelmesine olanak tanımaktadır.

Instagrama Story nasıl atılır?

Instagram'a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Feed nedir instagramda?

Feed, ekranı kaydırarak göz atabileceğiniz bir içerik akışıdır. İçerik birbirini izleyen ve birbirine benzeyen bloklar şeklinde gösterilir.

Instagrama Story özelliği ne zaman geldi?

2016 yılı Ağustos ayında gelen Instagram Stories özelliği ile, ana sayfada sola doğru kaydırma yapıldığında, 24 saat içinde silinecek olan fotoğraf ve videolar eklenip paylaşılabilmektedir.

Instagram hikayeyi gözünden gör ne demek?

Instagram'da hikayeleri artık isminiz gözükmeden görüntüleyebilirisiniz. ... Uzantıyı yüklemenizin ardından açılan pencere üstünde o aramak istediğiniz kişiyi arayıp hikayesini görüntüleyebilirsiniz. Yükledikten sonra, Hikayelerinizde bir göz simgesi görüntüleniyor.

Instagram Story nedir nasıl kullanılır?

Bu özellik, markanızı insanlaştırmanıza ve hedef kitlenizle rahat bir şekilde etkileşime girerek hedef kitlenize yakınlaştırmanıza olanak tanır. Instagram hikayeleri, özgün ve yaratıcı bir dokunuş katabilecek, bu sayede takipçilerinizi şaşırtmaya ve size bağlamaya yarayan bir dizi filtre içermektedir.

Hikaye nasıl paylaşılır?

-İlk olarak Android ya da iOS işletim sistemine sahip telefon ya da tabletinizdeki Instagram uygulamasını açın. -Hikaye paylaşım ekranında eklemek istediklerinizi ekleyin ve hikayenize sok halini vererek paylaşın.

Instagram bir sonraki hikaye nedir?

Bir Sonraki Hikaye: Bir sonraki hesabın Hikayesine dokunma sayısını gösterir.

Instagramda hikayeyi görenleri nasıl görürüz?

Facebook
  1. Profilinize gitmek için. simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
  2. Sağ üstteki simgesine dokunun.
  3. Arşivle'ye dokunun.
  4. Görüntüleyen kişi bilgisini görmek istediğiniz hikayeye gidin.
  5. Hikayeye dokunun ve parmağınızı ekranda yukarı kaydırın.

Instagramda beni takip etmeyen hikayemi görebilir mı?

Eğer hesabınızı gizli olarak ayarladıysanız, hikayenizi yalnızca onaylanmış takipçiler görebilir. Hesabınız herkese açık olarak ayarlıysa, hikayenizi Akışta takipçileriniz, profilinizde ise herkes görebilir.