Mardinde hangi diziler çekildi?

İçindekiler:

  1. Mardinde hangi diziler çekildi?
  2. Mardin'de hangi film çekiliyor?
  3. Midyatta hangi dizi çekiliyor?
  4. Büyü filmi nerede çekildi?
  5. Sıla dizisi nerede çekiliyor?
  6. Hercai dizisi oyuncuları hangi otelde kalıyor?
  7. Hercai dizi seti nerede?
  8. Sıla Filmi ne zaman çekildi?
  9. Sıla Konağı kime ait?
  10. Hercai hangi köyde çekiliyor?
  11. Sıla dizisi konağı nerede?
  12. Siccin 2 filmi nerede çekildi?

Mardinde hangi diziler çekildi?

Mardin ili sınırları içerisinde çekilen dizilerden birisi olan 1986 yılı yapımlı “Mardin Münih Hattı” adlı dizi, o dönemde izleyicilerden büyük ilgi görmüştür. Günümüzde ise, en fazla üzerinde durulan Mardin dizi ve filmlerinin kan davası, terör, sosyal yaşantı, gelenekler vb. konularda olduğu dikkat çekmektedir.

Mardin'de hangi film çekiliyor?

Aksiyon türündeki 'Durga' isimli filmin çekimleri için kente gelen ekip, Mardin Valisi ve Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Genç ile filmin çekimleri hakkında görüştü.

Midyatta hangi dizi çekiliyor?

Bu arada, Midyat ilçesinde Sermiyan Midyat'ın başrolünü oynadığı Hükümet Kadın ile Ay Lav Yu filmleri, Sibel Can'ın rol aldığı Berivan dizisi, Bir Bulut Olsam, Aşka Sürgün, Sıla ve son olarak Hercai gibi birçok televizyon dizisi çekildi.

Büyü filmi nerede çekildi?

Filmin çekimleri Mardin'in Savur ilçesi ve Diyarbakır'ın Çınar ilçesi arasındaki Dangıza - Dengesa Türkçe ismi olarak ise Serenli köyünde gerçekleştirildi. Yaz aylarında Köyde kimse yaşamaz. Filmde'de göründüğü gibi boş bir köydür.

Sıla dizisi nerede çekiliyor?

Sıla (dizi)
Sıla
Bölüm sayısı79
Yapım
YapımcıNezihe Dikilitaş
MekânMardin, İstanbul
17 satır daha

Hercai dizisi oyuncuları hangi otelde kalıyor?

Bu nedenle konak, Sıla Konağı olarak da anılıyor. Ancak dizinin çekildiği konağın asıl adı “Midyat Konukevi”. Mardin havalimanına 81 kilometre uzaklıktaki konukevi, Mardin'in merkezine de 78 kilometre mesafede. Konak Shmayaa Otel'e ise 350 metre uzaklıkta.

Hercai dizi seti nerede?

Hercai dizisi Mardin ilimizin Midyat ilçesinde Konuk Evi Müzesi olarak bilinen Mardin Midyat Sıla Konağı'nda çekiliyor.

Sıla Filmi ne zaman çekildi?

Sıla - Dizi 2006 - Beyazperde.com.

Sıla Konağı kime ait?

Taş binaların oluşturduğu, dar ve eski sokaklarında ilerlerken karşımıza görkemli yapısıyla Midyat Konukevi çıkıyor. Midyat'ta mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisi. Konukevi, aynı zamanda “Sıla” dizisinin çekildiği konak. Eskiden bir Süryani'ye ait olan konak, sahibi vefat edince devlete bağışlanmış.

Hercai hangi köyde çekiliyor?

Hercai'nin çekimleri Mardin - Midyat'ta yapılıyor. Dizide yer alan konak da burada bulunuyor. Dizinin çekimlerinin Mardin Midyat Sıla Konağı'nda yapıldığı bilinmektedir. Geçmiş yıllarda yayınlanan Sıla dizisi de buradaki konakta çekilmişti.

Sıla dizisi konağı nerede?

Dizinin çekimlerinin Mardin Midyat Sıla Konağı'nda yapıldığı bilinmektedir. Geçmiş yıllarda yayınlanan Sıla dizisi de buradaki konakta çekilmişti. Kısacası dizinin çekimleri Mardin şehrinde Midyat ilçesinde yapılmaktadır.

Siccin 2 filmi nerede çekildi?

Issız Cuma Mezarlığı'nda geçen gerçek bir hikayeden esinlenilen hikayesi ile "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmin çekimleri Çanakkale'nin Yenice İlçesi, Namazgah Köyü, Nevruz Köyü ve Issız Cuma Mezarlığı'nda gerçekleştirildi.